10 saker du bör veta det nya Autocine Madrid

10 saker du bör veta det nya Autocine Madrid

1. Vad är ytan av RACE Autocine i Madrid? Hur stor är skärmen? Var du befinner dig här Autocine?

Totalt är de 25.000 kvadratmeter, vilket gör den till den största Autocine i Europa. Rymmer 350 bilar utrymmen.

den skärm, Samtidigt mäter det inget mer och inget mindre än 250 kvadratmeter, med en definition som vi såg på vårt besök. Den digitala projektorn är den senaste generationen (2K).

hans plats, som du ser på kartan, är det i norr om Madrid, i hörnet av motorvägen M30 och A1.

Plats Autocine Madrid

2. Hur bilar finns?

i halvcirkel framför skärmen. Det stolpar utspridda lokaler: mellan varje inlägg finns det två platser för bilar. den stora fordon (SUV, skåpbilar och minibussar) bör placeras i den sista raden och sidosäten. Du kan också gå på cykel.

3. Vilken typ av filmer som utfärdats och vid vilken tidpunkt?

bio klassisk som "Grease" (som valts för frisättning av Autocine) eller premiärer som "Kong: Skull Island" (meddelat dagar 10 till 16 mars), Iran genomfört en skylt bara en dag pass. För nu, vinter, film session kommer att vara på 21:00.

4. Kan jag avbryta sessionen av regn?

Nej, broschyrer visar uttryckligen att Autocine bildkvaliteten påverkas inte av regn, så du bör inte frukta denna omständighet.

5. Hur filmen hörs inne i bilen?

av radio bilen. När du anger i lokalerna, ni vet den FM-frekvens där du måste sätta din bilstereo för att höra den film som ska utfärdas. den högtalare kapsling har också ljudet av filmen.

Autocine Madrid

6. Du kan lämna bilen på under filmen?

Självklart, på vintern är det kallt, och beroende på bilen du har vill ha uppvärmning på att inte "dö av kyla." detta skulle kräva tändningen eller stänga den helt. Det kan göras, men alltid noga med att inte slå på belysningen för att undvika störande bilarna framåt.

7. Vad händer om bilen får slut på batteri?

Vi såg det personligen på vårt första besök. Och det är att en film är för lång, och lämna bilen med tändningen för att slå på radion, men utan att starta den, kan du lämna ditt bilbatteri KO. Vara fallet i Madrid Autocine har en Gratis startsystem. Dessutom, rekommenderar motorn startas 5 minuter hälften av projektionen så att batteriet är laddat.

8. Kan jag få bort bilen när filmen börjar?

Ja, du är fri att flytta ditt sug efter anläggningar. Fotgängare har också preferenscirkulationen och måste ge vika alltid. Den maximala hastigheten på plats för bilar 20 km / t.

9. Vilka andra aktiviteter kan utföras i Autocine Madrid?

På den bortre sidan av skärmytan är tillgänglig en restaurang till mer amerikansk stil och annorlunda "Food Lastbilar", där du kan köpa hamburgare, varm korv, chips, popcorn, drycker ... Det finns en rastplats med bord och badrum installeras också, liksom andra klassiska bilar.

10. Hur mycket kostar det?

den normala priset för vuxna det är 8 euro (Fredag, lördag och söndag) av 7 euro (Måndag, tisdag och torsdag) eller 4,50 euro (Onsdag). till barn, priset är alltid 4,50 euro.

med ungdomskort, student eller stor familj det finns också rabatter (7, 6 euro och 4,50, respektive). I dessa tidiga veckor, med inledande erbjudanden, är det fortfarande billigare. Du kommer att behöva köpa en post per person att gå in, och en för varje bil (utan extra kostnad). Biljetter kan köpas på webbplatsen Autocine Madrid.

Autocine Madrid

Du kan också vara intresserad

Bästa film futuristiska bilar ...

Drive-ins i Spanien: var de är och hur de är (juli 2016 rapport)