Mer än 5.000 bilar i våra nya tekniska specifikationer

Mer än 5.000 bilar i våra nya tekniska specifikationer

i Autopista.es Vi har förnyat vår avdelning tekniska specifikationer av alla fordon på marknaden med alla Utrustningsinformation, priser och, naturligtvis, med våra egna uppgifter Technical Center, vilket är den avdelning som utför omfattande mätningar till var och en av de bilar som passerar genom våra händer.

Du kan komma åt informationen från toppen av webben, i fliken 'priser' och i det fall i 'Nya bilar'. Därifrån kommer du till en komplett Lista över alla märken på marknaden: Från Abarth till Volvo, Mercedes eller via Mini.

Du behöver bara Pinchas varumärket du är intresserad av och klicka sedan på den modell du vill ange tekniska data varje modell. Du har framför dig med en Lista alla versioner modellen i fråga, särskilja typen av bränsle, kroppen och kraften, och motsvarande pris.

När val version du vill, kommer du att se i detalj de tekniska data för bilen: dess motor, transmission, kropp och offentliga förmåner. Om du väljer fliken 'Våra data', då kommer du att se data som vårt tekniska center har 'pressas fordon. Och om du vill se din komplett utrustning, Du har rätt flik samt möjligheten att visa de alternativ som erbjuds av tillverkaren och pris.

Och kom ihåg att i Autopista.es har till ditt förfogande andra tillämpningar du kommer att vara riktigt användbar. Till exempel, 'Komparatorn', med vilken du kan jämföra de viktigaste uppgifterna för upp till tre olika fordon listan priser 'begagnade bilar' och ett program för att bära kostnaderna underhåll varje bil.

en trickOm du vill ha ständig tillgång till data för en bil, skriver i din webbläsare: www.autopista.es/coches ; och separeras sedan med snedstreck (/), märke och modell av bilen (exempel: www.autopista.es/coches/ford/fiesta)