Frågor: Kan jag köpa beslagtagna bilar? Är de billigare?

Frågor: Kan jag köpa beslagtagna bilar? Är de billigare?

Närvaron i medierna av auktioner av beslagtagna bilar Det har vuxit under årens lopp. News på korruption har lett till förgrunden denna typ av åtgärder som high-end bilar till fyndpriser jämfört med deras verkliga värde tillkännages. Men vilka bilar erbjuds på dessa auktioner? Kan vem som helst få en? Och framför allt, Är det värt att bjuda på den här typen av bil?

Visst såg denna nyhet där det sades att ingen hade gjort med bepansrade Audi A8 officiella Rita Barberá och även undrat vem skulle vilja vara med en bil så trots 15.000 euro värt. Underhåll kan vara så hög som du trodde säker på vem kan upprätthålla sådana fordon som redan köpa dem nya.

Jo det första du måste veta är att embargo inte alla bilar som säljs är av denna stil. Om du är uppmärksam på sådana bud du vet att det finns modeller av alla slag, dyrare och billigare och 15.000 och 18.000 euro som ber om dessa två Audi A8 ordförande i Valencia är en sällsynthet i scenen.

bil i beslag

Hur mycket kan hävda en bil återtas?

mest de beslagtagna bilarna auktioneras ut inkluderar ett pris långt under dess verkliga värde på andrahandsmarknaden. I vissa fall bilarna går till auktion med ett minimivärde, men i andra bara en liten skylt och hur mycket pengar du är villig att betala begärs, så kan vi få tag på en bil även under det beräknade värdet av arrangör av auktionen.

Till exempel att utföra en snabb sökning Vi har funnit bilar av alla typer och priser, beroende på körsträcka och status. Därför kan vi hitta Renault Grand Espace från kostar 4500 euro men en lägsta budet BMW X5 med ett utropspris på 1500 euro.

Varför denna skillnad i pris?

Svaret är uppenbart: fordonstillstånd. Vanligtvis bilarna auktioneras efter ett embargo bilar är oftast i gott skick, men du måste vara mycket försiktig med dem som verkar fynd. De billigaste bilar är high-end fordon som beslagtagits under utredningar i samband med narkotikahandel, så deras status kan mycket kör ned och du måste göra flera reparationer gång köpte bilen.

den Nationell plan mot narkotika publicerat från tid till offentliga auktioner av beslagtagna bilar. I listan (som kan ses på deras hemsida) fann vi BMW X5 att en del av 1.500 euro och vars auktion är nu öppen. I det uttalande status av bilen är specificerad och vilka reparationer som behövs. I det här fallet kan det noteras att motorn är irriterande.

Bil embargo 2

Hur går det att få mig en tagen bil?

Varje offentlig institution har sitt eget sätt att agera men i de flesta fall samma procedur upprepas. Samtalen kan ange om du vill besöka auktioneras bilen och vad insättning är placerad. Om du vill bjuda på något av fordonen, i de flesta fall utförs på slutna. Grundläggande dokumentation som krävs som ID-kort, ett dokument som klargör hur bilen och en check med en garanti som sträcker sig från 5 procent av National Drug planen eller domstolarna till 25 procent erbjuds krävs Hacienda.

När det gäller auktioner som genomförs av den officiella webbplatsen för institutionen, allt som krävs vanligtvis är signaturen och kontonummer elektroniskt som säkra utbetalning av posten fastställs av varje institution.

Vem gör dessa auktioner och hur kan jag ta reda på?

De beslagtagna bilar som auktioneras är vanligtvis resultat av brottsutredningar eller obetald, så att institutionerna genomför ofta sådan försäljning är domstolarna och National Drug planen där vi kommer att hitta de billigaste bil men värre, social trygghet, finans och råden.

I samtliga fall den officiella webbplatser har genvägar till dessa auktioner och alla ger information om varje händelse, till exempel tidsfrister, krävs dokumentation eller exponering av bilar. Dessutom auktionerna organiserade av domstolarna, finans och social trygghet är offentliggjordes i BOE och varje myndighet har sin egen telefonnummer för att ge all nödvändig information till intressenter.

Du kanske också är intresserad av:

Tillbaka till auktion bilar Rita Barberá

De två Ferrari Rey Juan Carlos på auktion ... och till halva priset!

eBay säljer bilar beslagtagna av polisen