5 Nya vägmärken vi ser i framtiden

Trafikskyltar i framtidenTrafikskyltar i framtidenTrafikskyltar i framtidenTrafikskyltar i framtiden

Carkeys bil jämförelse har upprättat en förteckning över signaler som kan styra trafiken inte alltför avlägsen framtid. Låt oss drömmer om i morgon.

5 Nya vägmärken vi ser i framtiden

Med tanke på den växande förekomsten av elbilar på vägarna och städer, inte kan ladda ner det i morgon börjar blomma tillkännage signal elektrisk laddningsskenorna. Dessa är inte en chimär: vissa företag redan är intresserade av idén, och Volvo redan genomfört något. Ladda bilen medan cruising leder till en betydande tidsbesparingar.

5 Nya vägmärken vi ser i framtiden

Det skulle också ha vägmarkeringar för att indikera andra Lane: den för självkörande bil. Detta skulle vara meningsfullt i framtiden som samexisterade självständigt och drivs av de första människorna och njuta av deras egna järnvägsvagnar. Bortsett från frågan om att skapa ytterligare körfält skulle separat från resten självkörande bil vara en öka säkerheten genom att minska risken för mänskliga fel.

5 Nya vägmärken vi ser i framtiden

Ett annat tecken som vi måste sätta oss meddelar vilket ickemänniskor maskiner som arbetar på vägen. Om maskinerna rädda oss behöva köra, rädda de kanske vi också göra fysiskt arbete så här. Även då kanske våra bilar är tillräckligt kopplad att styra de vägar där det fungerar och välja andra vägar.

5 Nya vägmärken vi ser i framtiden

Detta är det nästan en realitet: det varnar för Hög Transit Bus. Denna buss, strömmar över annan trafik på räls är det redan verksamma i Kina.

5 Nya vägmärken vi ser i framtiden

Och slutligen, kanske i morgon möter vi en signal som förhindrar ultra snabbtåg Hyperloop. Även om detta är den mest utopiska, för innan någon kan teoretiskt måste inse denna transport.

Du kan också vara intresserad

Volvo XC90 hybrid som laddar med asfalt och andra bilar ...

Och cirkulerar bussen passerar över bilar (video och foton)

Drömmen om ägaren av Tesla: en överljuds tåg vid 1200 km / t (video)

Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis