quattro Audi vs BMW xDrive, vad som är bättre? (Video)

quattro Audi vs BMW xDrive, vad som är bättre? (Video)

Livet är fullt av diskussioner kring dikotomier som splittrar mänskligheten. Det teknikområde inte undgå dem, vilket är paradoxalt då förmodligen söker teknik för att förena människor. Och bilvärlden är inte annorlunda: Debatter som "¿Diesel eller bensin? länge de kommer att hälla floder av bläck. Även om detta verkar lösas under den senaste tiden.

Men frågan som vi talar i dag är ganska långt ifrån löst. Vi analyserar styrkor och svagheter all-wheel drive system Audi och BMW, den Quattro och xDrive, respektive.

Även om det kommer att finnas omdömen om alla smaker och reklammetoder både tyska företag söka och consiguen- vädjan till den känslomässiga delen av var och en av oss att inte begränsa oss till rent tekniska aspekter, en del människor ville ta debatten mer där. Youtube Channel Car Throttle Han har fördjupat de subtila skillnaderna mellan ett system och ett annat för att bestämma Vad som fungerar bäst. Och det har lanserat sin analys i videoform.

Upp till dig att se videon som vi föreslår och dra dina egna slutsatser. Vad tror du? ¿Traction Audi Quattro eller BMW xDrive?

Du kan också vara intresserad

Dueling framtid och nya SUV: Audi och BMW X2 Q2

Alla bilar med fyrhjulsdrift eller 4-hjuls

Audi och quattro fyrhjulsdrift fungerar ultra

Total dragkraft quattro Audi, en framgångssaga