Varumärken och topprankad bilar för tillfället

Bilmärken och mest uppskattade SeptemberBilmärken och mest uppskattade SeptemberBilmärken och mest uppskattade SeptemberBilmärken och mest uppskattade September

En månad, GEOM index för oss varumärken och topprankad bilar på Internet i Spanien. Detta företag analyserar kvantiteten och kvaliteten på kommentarer som spanska användare häll i forum, specialiserade webbplatser och sociala nätverk varje månad i förhållande till bilvärlden.

september märken

Toyota, upptill

Om förra månaden kallade vår uppmärksamhet den tyska monopolisering av de översta positionerna i rangordningen varumärket i september Det belyser den roll som fattats av generalistföretagen, sedan tre av de fyra första företagen är av denna typ.

Toyota Det är dock lite, konstruktionen värderas av spanska Internet med en rating på 79,95, vilket har stått ut över resten värderingar på de förnimmelser och mjuk körning och motorns tillförlitlighet, i samtliga fall med åttio procent av positiv feedback.

bakom, Porsche följer i fotspåren av japanska med 79,50 total värdering har uppnåtts tack vare den nya Porsche Cayenne och presentationen av Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport turism, med 680 hk. Stänger pallen Renault driven Renault Mégane RS 76,56 positivt betyg.

Bakom spiltor är för generalist varumärken Opel, fjärde, Kia, sjunde, Volkswagen, nionde och Ford, tiondel. I alla har det sammanföll nästan ständig närvaro av kommentarer om Frankfurt Auto Show.

För generalist företag, BMW och Audi, femte och sjätte respektive har de uppmärksammats av presentationen av två av sina mest prestacionales modeller, såsom BMW M5 och Audi RS4 Avant. Lite längre bak förblir Mercedes på åttonde plats med knappt en punkt skillnad från sina landsmän.

September bil

Audi RS4 Avant, chef för sport

Om något står på listan över topprankad bilen är förekomsten av ett stort antal sportbilar och stadsjeepar i topp tio, där endast Ford Fiesta och Honda Urban EV bort från ovanstående normer.

RS4 Avant Audi har nått en positiv bedömning av 90.47 poäng, med mer än 80 procent av positiva kommentarer om allt som har att utforma, motor och körning. Bara en punkt bort, med en rating på 89,46, den BMW M5 Det lyfts upp andra podium, belyser Internet som driver sportsedan, men också din säkerhet och komfort. Stänger de tre översta positionerna Kia pro_cee'd Concept som med 88,62 poäng, har hon förvånade Internet för sina djärva estetik.

När det gäller sport, GSi Opel Insignia Han har lyckats komma in i topp tio når den sjätte positionen och Renault Mégane RS stannar i den åttonde, efter hans presentation på motor Frakfurt.

Mellan SUV och sportig, Alfa Romeo Stelvio är den första i sitt slag och fjärdedel av den totala listan. hans Senaste rekord på Nürburgring Han har drivit hårt för att den italienska SUV, följt av Kia Stonic på sjätte plats och Land Rover Discovery åttonde. allt modeller mode på marknaden och med idrotts att bryta sig loss från en möjlig off-road.

Slutligen stänga listan Ford Fiesta och Urban Honda EV Concept, även om den når mitten av bordet med en femte, en egendomlig elektrisk prototyp som trots sin image som rena och enkla former, har företaget sagt att det är en modell som är mycket nära sin slutliga bilden, där även Honda logotyp och modellnamnet är upplyst i stället för klassisk ark.

Du kanske också är intresserad av:

Audi RS4 Avant 2018 för sportig familjer

Bilmärken säljer i större länder

10 bilar och 10 bäst säljande SUV i september