Den bästa crossover marknaden

Den bästa crossover marknadenDen bästa crossover marknadenDen bästa crossover marknadenDen bästa crossover marknaden

Visst, framgången av fenomenet SUV Det upprätthålls av den kraftfulla bilden av kropparna av dessa modeller och kan i sin egen ergonomi: rymligare cockpit och högre sitt. Och innan detta finns det inget alternativ värt. I själva verket är det mer än troligt att deras färdigheter "off road" är minst och i varje fall, den stora majoriteten av användare 4x4 SUV söka igenom gral transmissions ett pass för att flytta eller förbättra Säkerhet på snö och hala asfalt.

Men det behöver inte en SUV och om du skygga dem av samma skäl som för många är deras styrkor (bildstorlek, höjd), den crossover De erbjuder dessa kunskaper för att skjuta lågt vinterförhållanden från samma bas av en konventionell turism. Du kanske tror, ​​inte utan anledning, att det skulle räcka bara en fyrhjulsdrift, men crossover också söker de en ökad specialisering för att gå igenom alla typer av motgångar, öka deras markfrigång och putsa diskret estetiska och funktionella bilagor (skyddskropp, däck högre profil, etc.) att stärka deras personlighet. Intressant, crossover De utvecklas på familjeorgan modeller baserade, blir konventionell turism polyvalent par excellence.

Subaru Outback: den första

Subaru Outbackupp crossover 12 derivat kompakta sedaner har i vår marknad och livslängd modell (första generationen dök upp i 1994), "okänt" Subaru Outback Det verkar anstiftare detta segment minoritet. i 2014 Det har kommit en ny generation (Ej tillgängligt för tillfället i Spanien), som alltid utvecklats från salongen Legacy Station Wagon. Den mäter 4,82 meter lång och lika bra Subaru, permanenta fyrhjulsdriften Det är oupplösligt i modellen. den Outback Det har ett system som sätter starta en fördelning av vridmomentet 50/50 procent hjulbas, med smärre variationer för att undvika att bryta symmetrin argument försvara som maximal dragmärke. dragkraft symmetrisk AWD Det konspirerar med en specifik elektronisk styrning dragkraft kallas X-Mode. Denna generation har inte presenterats med den unika boxermotor 2.0 Diesel varumärke och säkerligen så är inte tillgänglig i vår marknad.

Audi A4 allroad / A6 allroad ursprungsbeteckning.

Audi A4 AllroadVisst namnet allroad Det är för många den generiska för denna typ av fordon. Audi Det tar många år omtolka sina egna crossoverA6 Avant och nyligen på A4 Avant. I båda fallen quattro Det är viktigt inslag i båda modellerna, men A6 allroad som den bär sina kvaliteter sedan och TT nästan i nivå med bästa specialisterna varje segment. Det viktiga är är ditt luftfjädring, med 20 mm mer färdas i A6 Avant luftfjädring och 3 nivåer specifik när det gäller standardhöjd. vid position "dynamisk", minskar höjd 15 mm och hårdnar tarering, blir en exakt och stabil sports saloon asfalt. läge "allroad" 35 mm upp om hur "normal" och "automatisk" och slutligen upp andra 10 mm mer läge "lift" (Endast upp till 10 km / t) för att övervinna hinder i sann TT stil. Samtidigt A4 allroad Den använder samma upphängningssystem som A4 quattro, men anpassade till en Konventionell montering / dämpfjädern 26 mm högre -och något fastare, tilldelats honom 37 mm över markfrigång, tillräckligt för att lämna asfaltvägar utan mycket sten eller få en viss förmåga att passera när det finns en hel del snö.

Volvo V40 Cross Country / XC70: från snöiga Sverige

Volvo V40 Cross CountryI den svenska sortimentet finns utrymme för båda modellerna SUV (XC60 och XC90) som crossover, med en dubbel tillförsel av båda formaten. den XC70 Det är utvecklat på familj V70, ta plattform den stora S80 saloon. Det är definitivt en mycket avancerad modell inom sig Volvo intervall, rival Audi A6 allroad, men det har inte luftfjädring. Således avstå lite specialisering A6, men inte mångsidighet Genom att använda denna typ av bil. hög fjädring, skyddad kropp, hög profil däck och fyrhjulsdrift gör ett utmärkt dynamisk basis, som godkändes av calidad övergripande modell och en rymlig och mångsidig interiör. i V40 Cross Country mer design och mode, men också en hög och skyddade kropp, specifika däck och en hjuldriv typ Haldex endast de mest potenta varianter (T4 och T5). Ändå verkar det vara en sport crossover utformad för att snöiga och hala asfalter och mindre lämpade att trampa mycket trasiga spår.

León X-perience Seat / Skoda Scout / VW Golf Alltrack: Industrial synergi

X-farenhet Seat LeonI några generationer skoda såg sin Octavia Combi den ideala modellen att föreslå ett crossover nästan unik på marknaden med tillämpning av recept i en kompakt familjemodellen. Idag samma formel har tillämpats Seat och Volkswagen i välbekanta versioner av sin Leon och Golf respektive. tre mekaniska kloner att dra nytta av högre suspensioner, med underkroppen skyddad yttre gräns, bredare däck profil, bilagor "off road" utan någon begränsning av transmission, alla och alla mekaniska versioner har AWD typ Haldex. den Leon X-perience tar över Altea Freetrack, premiären av sittplats i crossover världen vid den tiden en minibuss och Volkswagen övergripande förslag crossover efter Passat Alltrack, ingenting att göra med tidigare substitut kallas längdåkning som han utvecklade på Polo och Golf Plus.

Citroën C5 Tourer Cross / Opel Insignia Land Tourer / Peugeot 508 RXH: anländer generalister.

Citroen C5 Tourer CrossDet finns många märken som också på ett eller annat sätt föreslagits crossover av fasaden, utsmyckade mönster med färgglada kropp förstärkningar och lite annat att hålla tåget av mode, men i fallet med Citroën C5 Tourer Cross, Opel Insignia Land Tourer och Peugeot 508 RXH, olika mekaniska konfigurationer sig motivera dem som crossover. Kanske det sista att anlända, C5, detta påstående är tveksamt I avsaknad av all-wheel drive, men å andra sidan kan du alltid ha intressant hydropneumatisk märke, med fyra höjdnivåer och två tarerad. Utan tvekan specifikationerna för en SUV eller crossover innan det innehöll en fyrhjulsdrift en variabel höjd suspension, men också den Cross C5 Tourer Det kan passera för markfrigång (du kan ladda upp din kropp 6 centimeter upp till 10 km / t) När en 4x4 fast höjd träff. också Peugeot 508 RXH resulterar i en crossover något atypiska, men i hans fall eftersom det är en hybridmodellen (2015 att bli en konventionell dieselversion). den 508 RXH använder sin elektrisk motor att flytta bakaxel och detta är hur det blir 4x4, men endast upp till 120 km / t. också stiger och skyddar kroppen och antar däck att bli överraskad av deras förmåga att avancera i fältet och snö. Komplett och balanserad är Opel Insignia Land Tourer, en ny variant gradbeteckningen intervall att ökar 20 mm höjd suspensioner därav och antar en AWD typ Haldex. är inte utan skydd och att attraktiv kropp äventyr bild De återspeglar i stort sett alla crossover marknaden.