Peugeot Connect Apps de mest användbara och säkra appar i bilen

Peugeot Connect Apps de mest användbara och säkra appar i bilen

banner Peugeot

Inget behov av att ha den senaste 4G-LTE-teknik (Long Term Evolution) I en smartphone eller någon annan mobil att njuta av mer användbara, säkra och underhållande program i bilen, som Peugeot och omfattande applikationstjänsten Peugeot Connect Apps Den innehåller ett brett tillgången på appar med 3G-tekniken till njuta medan reser i bil.

tjänsten Peugeot Connect Apps Det är tillgänglig för bilar Peugeot 208, 2008, 308 och 508 utrustad med pekskärm och browser till ett pris av 385 euro inklusive moms. Denna avgift inkluderar ett års serviceanslutning och Peugeot Connect USB 3G nyckel.

Peugeot Connect Apps Det finns en uppsättning anslutna program, speciellt konstruerade för att underlätta din resa i realtid, det vill säga samtidigt medan du kör för att göra din körupplevelse givande. Av säkerhetsskäl, en del av de program som ingår liksom andra funktioner är endast tillgängliga eller aktivt när bilen står stilla.

Peugeot Connect Apps

bland Utvalda applikationer Peugeot Connect Apps, innefattar följande:

- coyote: kan förutse vägen och vet i förväg en varning situationen på vägen. Du kommer att få ljud och visuella varningar i realtid närmar sig en fara eller riskzonen: Anmälan om fasta och mobila radar trafikljus, olyckor, fungerar trafikstockningar ...
- parkering: Den talar om de tillgängliga platserna att parkera i områden nära till din plats.
- Guide Michelin och Trip Advisor: informera dig om restauranger och hotell i närheten av din rutt eller din orten särskilt lämpliga för bedömning och erfarenhet av många andra användare och resenärer.
- bränsle: anger bensinstationer i närheten erbjuda de lägsta för att tanka eller göra en paus priser.
- Michelin Travel: hjälper dig att upptäcka några av de vackraste turistorterna, om städer, historiska byggnader eller naturliga hörn.
- Michelin Trafik: du undviker papperstrassel informera om status för realtidstrafik och alternativa vägar proponiéndote
- Via Michelin: guida dig till din destination med den bästa vägen att använda tid och kostnader beräknas bränsle.
- TellMeWhere: hjälper dig hitta de bästa alternativen för samhället att möta den mest rekommenderade för att avsluta.
- MyPeugeot: Det säger allt om bilen och tekniskt underhåll.
- tid: Känt om det kommer regn, snö, sol ... till platsen för din destination eller nästa helg har du planer på att resa.
- Store: en portal där du kan ladda ner nya program.