Elbilar mer autonomi tid

Vilka är elbilar med mer autonomi marknaden?Vilka är elbilar med mer autonomi marknaden?Vilka är elbilar med mer autonomi marknaden?Vilka är elbilar med mer autonomi marknaden?

Hyundai säger autonomi är inte den enda faktor att beakta när man jämför en elbil, och med rätta. Fortfarande, för nu, hur långt du kan resa på en enda laddning av batterierna i en elektrisk förblir ett viktigt faktum, kanske den viktigaste. Det är det första som allmänheten tror att en elbil, och även den mest inflytelserika faktorn i beslutet att köpa en av dessa bilar.

Vi har sökt de tio elbilar med mer självständighet än de som säljs i Spanien. Det finns många fler faktorer rekommenderar vi att tänka på innan du köper en elektrisk, men autonomi är en bra utgångspunkt.

1. Tesla Modell S 2017, 542 kilometer

Kommer att jämföra dem med dem som jämföra dem kommer Tesla bäras palm i form av autonomi. Antingen alternativ du väljer att tillåta batterierna Modell S når en enda laddning längre än någon annan elektriskt fordon (Med tillstånd av sin äldre bror, Model X, förstås), åtminstone i dag.

2. Tesla Model X 2017, 383-465 kilometer

Vi har inte listat de 60D versioner Model X och Model S som inte redan finns på marknaden (I det första fallet) eller är på väg att tas bort (i det andra fallet). Det som är bra för Tesla är att genom att eliminera dessa modeller mindre autonomi, ökar deras fördel gentemot konkurrenterna.

3. Renault Zoe, 400km

Kom ut på marknaden i oktober förra året, deras 400 km autonomi meddelade enligt NEDC provcykel (uppgå till ca 300 verkliga kilometer) överstiger 160 kilometer med sin föregångare, vilket homologaba 240. Detta också utan en jota ökad vikt eller storleken på batterier, Tack vare det goda arbete LG Chem.

BMW i34. BMW i3, 300km

Den första elektriska tyska firman fick nyligen en ny 33 kWh batteri som gav honom en officiell intervall av 300 kilometer. En ökning som inte är exklusiva för den nya i3: ägarna av den gamla modellen som kommer att ersätta det nya batteriet om de så önskar.

5. Volkswagen e-Golf, 300 kilometer

Bundet för BMW i3 autonomi, det är också ett resultat av förbättringar av tidigare modellen. I detta fall autonomi ökar 50 procent med ett litiumjonbatteri med en kapacitet på 35,8 kWh -jämfört med 24,2 kWh-tidigare. Det har också förbättrat sin laddningstid, som nu kan utföras helt i sex timmar ansluta den till någon eluttag. och i halv timme Du kan ladda batteriet upp till 80 procent om det finns snabb laddning.

6. Hyundai Ioniq 2017, 280 km

280 kilometer är inte den mest spektakulära för en elektrisk figur i 2017, men det är värt att notera en aspekt av Ioniq EV: 16 kWh per 100 kilometer. detta Det är den lägsta siffran i ett rent elektriskt, och denna måttenhet blir allt viktigare med tidens lopp. När allt kommer omkring, bryr sig ingen idag autonomi förbränning bil, eller hur? Vi har den infrastruktur som krävs tankning för våra bilar inte behöver pressa den maximala insättningen före ankomsten till en bensinstation. Antalet som vi bryr oss om när det gäller bränsleeffektivitet är liter per 100 km. Och det är också vad som kommer att hända med elektrisk: det faktum att vi i slutändan intressant är antalet kilowattimmar du behöver resa 100 km. Och här nu Hyundai vinner.

7. Nissan Leaf, 250 kilometer

Sedan januari 2016 nya Nissan Leaf erbjudanden intervall av 250 kilometer. Med en last av sin nya 30 kWh batteri, Det är kapabel att resa 50 kilometer mer än tidigare. Uppdateringen har inte varit en ökning av storleken på batteriet, även om dess vikt: 21 kg exakt.

8. Citroen e-Mehari, 240km

Mehari veteran tillbaka 48 år senare i elektrisk format. deras 240 km av autonomi har tjänat till myndigheterna på ön Formentera (deras naturliga miljö) har köpt en flotta av fordon för att transportera dessa personligheter som besöker ön. Det är dock en bil småskalig produktion Hans produktionsvolymen kommer inte att överstiga 1.000 enheter per år i hela Europa och är främst avsedd för uthyrning flottor, hotell, etc.

Kia Soul EV9. Kia Soul EV, 200km

Dess litiumpolymer litiumjonbatteri med en kapacitet av 27 kWh, ge det en intervall av mer än 200 km. Och för att optimera maximal energi, innehåller bilen en skärm i mittkonsolen ger oss tips för effektivare körning, även schemalägga de tider när vi vill ladda batterierna och ladda närmaste punkterna.

10. Mercedes B 250E, 200 kilometer

Den elektriska versionen av Mercedes klass B kan gå 200 kilometer på en enda laddning batteriet med en kapacitet på 28 kWh. Även om detta område lämnar dig i sista positionerna i 'topp 10', är det rimligt att komma ihåg att den här bilen uppnår en inte obetydlig kraften i 180 hk.

Du kan också vara intresserad

Den boom av billiga kinesiska elbilar: sina nycklar

Vilket märke säljer fler elbilar i Spanien?

SUV i framtiden kommer du att älska: i-Pace Jaguar, Mercedes EQ ...