Mitsubishi ASX: History resa till Merida (VIDEO)

Route med Mitsubishi ASX: Festival Theatre i MéridaRoute med Mitsubishi ASX: Festival Theatre i MéridaRoute med Mitsubishi ASX: Festival Theatre i MéridaRoute med Mitsubishi ASX: Festival Theatre i Mérida

350km gå långt, och inte bara för att lära sig hemligheterna bakom en rutt från detta avstånd, men också för att möta våra reskamrat, den Mitsubishi ASX. Inte alltför lång resa ... men tillräckligt för att göra flera stopp längs vägen och njuta av Platser av intresse det kan erbjuda, som i vårt fall, A-5 och vårt mål: Merida.

Det är i denna typ av väg där vi får ut mesta möjliga av egenskaperna hos vår Mitsubishi ASX. Vi har 220 DI-D-versionen och Kaiteki yta, den övre änden Japanska SUV i dess mekaniska varianten turbodiesel fyrcylindrig 150 hk. Associerad med en automatisk momentomvandlare sexväxlad, har detta ASX AWD anslutningsbar: En touch av en knapp, kan vi välja att köra med framhjulsdrift med 4x4 tillgängliga i vissa situationer eller alltid ha fart på alla fyra hjulen tack vare centrumdifferentialspärr.

Mitsubishi ASX i Merida

I normala situationer, Framhjulsdrift Det är den bästa bundsförvant för att flytta vägen och få bästa konsumtion, som i vårt motorvägen till Merida väg cruising ASX Mitsubishi Han rullade under 8 liter per 100 kilometer. För vägar bort från asfalten, fyrhjulsdriftsystemet, med sin olika däck, De verkade mycket effektiva och fantastiska dragkraft kapacitet, så få i den alltmer "befolkade" SUV-segmentet.

den Mitsubishi ASX Det är därför en av de mest robusta och mångsidiga karaktär mer satsningar bland sina konkurrenter. Estetiskt det har uppdaterats i år. Inuti är det visat sig vara en rymlig stuga med en bekväm körställning och ändå mycket nära till hands. I detta mål övre änden har vi också uppvärmda lädersäten har sju tums pekskärm, webbläsare, farthållare, backkamera och den tekniska utvecklingen. den taklucka, Det ger också mer ljus till det inre; stammen, under tiden, inspelad 460 liter i genomsnitt segmentet.

Mitsubishi ASX i Merida

Route med Mitsubishi ASX: mot Merida

Få motorvägar erbjuda ett sådant kompakt område, landskap och monument som varierade som vägen mellan Spanien och grannlandet, Portugal. i Merida vi förväntade oss International Klassisk Teater Festival, en av de kulturevenemang markerade i rött på kalendern för Performing Arts i vårt land.

Vägen till huvudstaden i Extremadura går en lång väg: många städer kröns av slott och historiska monument låter sig ses från samma väg. Maqueda, Talavera de la Reina, Torralba de Oropesa, Lagartera, Trujillo, Navalmoral de la Mata... Och så tills vi når vårt mål, en stad full av historia. den Roman fotavtryck i emerita Augusta det återstår till denna dag, något som reflekteras på platser som Forum, den romerska bron över floden Guadiana, amfiteatern, akvedukten, Teatro ...

Den senare värd totalt åtta pjäser, bland annat "Caligula", "Seneca", "The Beautiful Helen" eller "Comedy of lies" var under månaderna juli och augusti. en årsmöte i en makalös miljö anpassad till modern tid utan att förlora den historiska aura som ger kolumnerna och strukturer på scenen.

Teatro de Mérida

Du kan också vara intresserad

Mitsubishi ASX: Route för att surfa och musikfestival i Asturias (video)

Mitsubishi ASX: kryssning till A Coruna (video)

Mitsubishi ASX: sportsmanship i National Rally Championship (video)