Motorpress 2017 utmärkelser: de bästa bilarna på året

MPIB Utmärkelser: Vinnare bilar och de bästa bildernaMPIB Utmärkelser: Vinnare bilar och de bästa bildernaMPIB Utmärkelser: Vinnare bilar och de bästa bildernaMPIB Utmärkelser: Vinnare bilar och de bästa bilderna

Igår, på en gala hölls på Santiago Bernabeu, levererades som varje år vid denna tid Bästa Cars utmärkelser 2017, där våra läsare Editorial Motorpress Iberiska välja sin favorit bilar marknaden i varje kategori. Vi ska berätta i realtid, och i den här artikeln kan du träffa alla vinnare.

En känd för alla vinnare genom omröstning av våra läsare en gång, nu berättar vi också vad som har varit bilar utvalda år, den här gången av testteam och Teknikcentrum för var och en av rubrikerna Motor Motorpress vår redaktion Ibérica: Highway, bil, Actual bil, Railcar och Autopista.es. Är de bästa modellerna som har passerat genom våra händer under det senaste året.

Highway pris för den bästa modellen av den mellersta och övre segmentet: Ateca Seat

Ateca SeatEn stor release i media segment? Nu kan du inte förstå detta idag utan SUV kategori. Bland dem En modell som Ateca Seat som han har lämnat utan tvekan vinna. Denna nya SUV utmärker sig främst i avsnitten så vitala och viktiga i en bil som funktionalitet, rymlighet, dynamiska beteende och teknik multimedia. Det börjar att lyckas inom försäljning och följer alla med en rigorös design och utförande.

Våra tester på Ateca Seat

Rälsbuss pris för bästa nationella och Car of the Year: Citroen C3

Citroen C3Rälsbuss magazine valts som bästa liten bil av året för att Citroen C3, en av finalisterna och kandidater förutom att vinna det prestigefyllda Årets bil 2017. Det gör man genom att tillhandahålla en ny del av nytto luft, dess roman design, inre utrymme, rullande hans beröring, personalisering, räckvidd och aktiv säkerhet ... plus stor anslutning och teknik. Citroen C3 har kommit hårt och nu intar andra plats bland de ledande i Best Cars 2017 inom sitt segment.

Vår testa Citroen C3

Faktisk priset för bästa kompakt bil: Audi Q2

Audi Q2med Audi Q2, Tyska företaget landade i ett segment där det fortfarande fanns inget bidrag bil. Och med ett batteri för att driva hjälpmedel hittills utan motstycke i kategorin. Sitt breda utbud av motorer som sträcker sig från 116-190 hk, alla med möjlighet att utrusta S-Tronic dubbelkoppling och sju relationer, är en annan av anledningarna till att göra honom förtjänt av denna utmärkelse.

Vår testa Audi Q2

Automobile priset för bästa sportmodell: BMW M2

BMW M2den BMW M2 speglar den ursprungliga andan i den första M ... och varför, bland många andra kvaliteter, får utmärkelsen för bästa Sports Car of the Year. den M2 sänder sportighet tack vare ett chassi så smidig som lätt att kontrollera, med en halt i vikt och en stark motor. Men också utan den obehagliga överflödande par av hans äldre bröder. Och med mycket bra prestanda, kan det sägas att M2 är den bästa M av intervallet och en av de bästa och historia.

Våra tester BMW M2

Autopista.es pris för bästa innovation: Peugeot i-Cockpit 3008

Peugeot i-Cockpit 3008Slutligen i Autopista.es vi inte belöna en viss bil, men framför allt en innovation ... men uppenbarligen är ofta riggade till en eller flera modeller av ett varumärke. Vid detta tillfälle anser vi att Peugeot revolutionerade körläge fyra år sedan med instrumenteringen ligger på den övre nivån med avseende på ratten, vilket minskade dess storlek. Nu varumärket full hans lejon som heter i-Cockpit i sin nykomling 3008 och planar hjulet på toppen så att ännu mer synliga digitala instrument 12 inches. Allt insvept väl en spektakulär design vilket orsakar en sensation bland kritiker och publik.

Våra tester Peugeot 3008

Customer Experience Award: Toyota

Toyota Customer Experience AwardSlutligen stänger vi med ett undantag prisbelönt härrör från vårt senaste Customer Experience Study. Få det bästa känslomässiga kopplingen mellan varumärket och kunden, baserat på erfarenheter under alla faser av kund resan är målet för kundupplevelsen. I sin andra upplaga, denna unika studie i Spanien på kundens erfarenhet inom fordonsindustrin, som genomförs av Motorpress och Buljan&partners och baserat på metriska NPS (Net Promoter Score) som mäter sannolikheten för rekommendationen (i detta fall varumärken och officiella återförsäljare), har han gett som vinnare Toyota.

All information Toyota

Du kanske också är intresserad av:

Official Website: Best Cars

Bäst av de bästa bilarna Awards 2017 i bilder

De vinnande bilar i Best Cars 2016