5 anti-radar tricks, verkligen fungerar de?

5 anti-radar tricks, verkligen fungerar de?

* Fäll registreringsskylten eller ta i dåligt skick:

Kanske denna lösning JA Förhindra radar fångar dig och du får en biljett hem. Ja, som ni stoppa en polis på vägen, gör dig redo för att du förväntar dig en böter på 200 euro Allvarlig överträdelse. Tänka två gånger innan Aposta dubbla inskrivning av bilen eller descuidarte att ändras om det är i dåligt skick.

* Måla med lack registrering eller sätta en CD i närheten av henne:

Tricket sätta lack på inskrivning för flash reflekterade radar och siffror inte läsa Det är redan mycket gamla. Du bör dock veta att NEJ kommer att hindra dig att få ett kuvert från DGT till din brevlåda ... tiden placera en CD nära undervisning för att lysa för blixten gör bilden tjänar inte heller kommer att hjälpa.

* Lim 'osynlig':

i Ryssland De har uppfunnit en lim identisk form och färg siffror inskrivning. Liksom i tidigare trick, NEJ förhindrar att foto du utför blixten kommer att resultera i böter.

* System 'NoPhoto':

Denna uppfinning, med en kostnad av ca 200 euro, Den kommer från USA. Detta är den integrering av ett par blixtar i bärplattorna, hoppa när en sensor känner av blixten radar. Den 'NoPhoto' -systemet lanserar en blixt av ljus för att göra oanvändbar foto cinemómetro. En av hans problem är den blixtsynkronisering radar, vad lite bra är om deras huvudsakliga syfte är inte effektiv.

* Radar hämmare:

Det första man måste veta om detta system är att det är OLAGLIG, så du bör bära en av dessa enheter i bilen. Och om du fortfarande vill utmana lagen, bör du också veta att inköp och installation kan kosta mer än 1000 euro. hämmare radar kaptan vågor som avges av emitterande radar och blockerar signaler med frekvenser högre. Om du ertappas med en anordning av dessa i bilen, Du förlorar 3 poäng carnet fordon och förlorar din bytesbalans andra 6.000 euro. Idag, med radarvarnare också förbjudet enligt den senaste trafiklagen de enda enheterna är tillåtna för bil radarvarningsanordningar, De varnar dig om fasta fartkameror från en databas.

Du kanske är intresserad

Pegasus och tittar på oss från himlen