Opel Astra: attributen för Årets bil 2016 i Europa

Opel Astra: orsakerna till den vinnande Car of the Year 2016Opel Astra: orsakerna till den vinnande Car of the Year 2016Opel Astra: orsakerna till den vinnande Car of the Year 2016Opel Astra: orsakerna till den vinnande Car of the Year 2016

den nya Opel Astra Han har kommit fram till "ett pris under armen" de mest populära och hårdnackad segment Europa och Spanien. Vilket är det femte generationen Astra, är den femte Opel erkänts av juryn för Årets bil Europa som den bästa bil hans femte. Innan de var Opel Kadett (1985), Opel Omega (1987), Opel Insignia (2009) och Opel Ampera (2012). Igen, värdet / produkt och innovation är viktiga aspekter i samband med jury, under kriteriet bil av Årets. I denna mening, den nya Opel Astra Han hade mycket boskap: bidrar balans eget segment kompakt och inkorporerar innovativ teknik högre segmentet.

Opel Astra: lättviktskonstruktion

Nya Opel Astra är en mycket mer balanserad bil som Astra föregående. Detta ledde till en viss längd långa 4.42 meter och väger nästan ett ton och en halv överdrivna. den Astra han har reducerad längd 5 cm (Fortfarande förblir en generös kompakt med en storlek över medelvärdet), men mestadels Det avdrogs 200 kg vikt verklig. Visserligen hade han en verkställviktig korrekt, men optimerad produktionsteknik är också tydligt. versioner Astra vi kunde kontrollera att de har blivit den mest eller den lättaste segmentet. Allt detta leder du får ett hög produktkvalitet, även inne presentation, material, finish och teknik. Dynamiskt det är en robust bil, det känns mjuk och lätt att köra, men också stabil och direkt. och mycket bekväm. den nya Opel Astra Det är en bil med en kvalitet valsning, en topprodukt i sin kategori. Mycket har förfinats jämfört med föregående Opel Astra.

bra storlek Opel Astra Det är också en garanti för en generösa inner åtgärder. Även om det överraskad av bara boot kapacitet: 320 liter endast, kontrolleras av oss med reservhjul, egen volym av en stor nytta. 100 liter är mindre än en "veteran" Peugeot 308 eller den nya Renault Mégane. Här uppfinningsrikedom misslyckades designers Opel, en lastkapacitet inte i proportion till storleken Astra och bra familj ambitioner. Det är också tveksamt hans bränsletank 47 liter, 9 mindre än tidigare. Det bör inte vara lösningen, men har inte varit långsamma med att marknadsföra den välbekanta version: Opel Astra Sports Tourer, med 500 liter boot godkänd, stor mångsidighet och Avancerad automatisk grind Handsfree, aktiveras av närhet. och hämtar bränsletank 56 liter.

Opel Astra

Opel Astra motorer idag

Och vi möttes i den sista fasen av den föregående handelsdagen Opel Astra motorn Diesel 1,6 CDTi, motorn diesel modernaste Opel. Idag den starkaste efterfrågan fortsätter att ringa Diesel och Opel artikulerar detta block 1,6 CDTI i 110, 136 och 160 hk briljant att täcka ett brett spektrum av behov. Den viktigaste och nödvändigt steg tas av Astra Det har förfinats versioner diesel: Skärpa och minska buller och minska vibrationer av dess motorer. Uppsättningen är ingen hänvisning heller tarnishes vissa versioner i allmänhet och roligt. nya argument ösa bra respons och bränsleekonomin för Opel Astra CDTi.

Bensinintervallet debuterar en ny motor 1,4 Turbo i varianter 125 och 150 hk beröring, respons och prestanda utsökt. En modern motor blocket lätt aluminium, variabla ventilintaget och utblås direktinsprutning. Själva urbana konsumtionen är fortfarande en stor stötesten för dessa agradabilísimas versioner, vilken väg är mycket rimlig konsumtion och upphetsad av sin goda tryck motor turbo och arrogans jämn drift. Vid ändarna av bensin intervall inget svar på trenden för tillfället: under en häpnadsväckande 105 hk 1,0 tricilíndrico omedelbart omintetgöra några frågor eller nedsättande dom i en liten 3-cylindrig motor, som tjänar till att föreslå en bra Astra basis... och inte bara pris, det också, med en rad från 16.400 euro. Ovan temperament och prestanda kommit 1,6 Turbo 200 hk.

Opel Astra Faro

Opel Astra: en utmärkelse för sin teknik

logiskt, ny Opel Astra Få all den senaste tekniken ses i segmentet, en kompakta segmentet, Idag, rik på alla typer av utrustning. Så att amortera och förbilliga de mest moderna och spjutspetsteknik vanligtvis genomförts i bilvärlden uppgraderade modeller är det att flytta dem till de lägre segmenten. och Astra Det är ett bra exempel. Viktigast är hans fyrar LED punktmatris, redovisas med tilldelning SafetyBest 2015 AUTOBEST. Denna teknik är en vidareutveckling av samma LED-strålkastare redan sett i kategorin. I fallet med Astra, varje strålkastare innefattar flera lysdioder vilka är aktiverad oberoende varje fyr. Målet med denna teknik är att alltid köra med lång ljus (Från 60 km / t), för att generera en bred, lång och ljusstråle. och för ingen blända trafik som föregår oss och tvärtom, strålkastare Led Intellilux Opel skapa aktiva skuggor (Stänga av relevanta LED) utan att förlora synfält.

Dess moderna anslutningssystemet föreslås också milstolpar i segmentet. integrera vår smartphone med Apple eller Android operativsystem och manövreras från den centrala visningen av Astra våra applikationer och andra tjänster. Dessutom systemet IntelliLink skapar en 4G trådlöst nätverk intern och ger upp till 7 internetterminaler.

Du kanske också är intresserad av:

Renault Megane, Opel Astra och VW Golf, tre kompakt inför

Opel Astra TCR, en Astra Racing

Opel Kadett till Astra Opel