Den billigaste bil i Spanien mindre än 10.000 euro!

Den billigaste bil i Spanien mindre än 10.000 euro!

Om du går vi erbjuda en lista över de 20 dyraste bilarna i världen, i dag vår speciella rapport för dagen tar oss exakt den motsatta polen: Att billigaste bilar hittar du i vår marknad. Det skadar inte att veta, just nu när sommaren är över, börjar en ny kurs och många familje ekonomier inte på sitt bästa. Om din bil frågar du behöver pension och rörlighet brådskande för en budget eller exakt för lite pengar en andra bil att flytta runt staden och runt och inte vill tillgripa andrahandsmarknaden, hittar du mer eller mindre acceptabla Billig alternativ. Vi erbjuder rankning med 10 bilar du hittar på marknaden minst 10.000 euro, och en lista över alla modeller erbjuder för närvarande en kommersiell version för mindre än 11.000 €.

Betyg din bil gratisFord Ka 1.20 Duratec: från 8.000 euro

Även Ford redan har infört nya Ford Ka + (se även i artikeln och det är en större nytta), även Den kommer att fortsätta att sälja ett par månader den nuvarande Ford Ka. God tid därför att förvärva denna lilla medborgare i 3,62 meter, 3-dörrars kropp och 4 platser som leder in i marknaden sedan slutet av 2008. Billigare än någonsin, intill Duratec bensinmotor, 1,2 liter och 69 hk makt, kan Ford Ka hittar du i dag även med rabatter under 8000 euro återförsäljare. En mycket urban modell, även utmärker inom sitt segment utrymme själv erbjuder en anmärkningsvärd smidighet och en mycket exakt beteende. Inte försumma.

Ford Ka intervall

Suzuki Celerio 1,0: från 8.400 euro

den nya Suzuki Celerio upphör aldrig att förvåna. Med sin lilla motorn 3-cylindrig 1,0 bensin och 68 hk Det har visat sig vara i vår Technical Center, bilen i sitt slag som har mindre spenderas på våra tester. Med 3,60 meter lång och 5-dörrars kroppen, inte kan vara det bästa medborgar marknaden, men helt uppfyller sitt uppdrag att rörlighet i städer: det är mycket lätt, "ratonea" well mellan gatorna och har en touch och skjuta ganska trevligt för dag till dag . Officiella erbjuder rabatter på nästan 1500 euro, så hitta enheter återförsäljare till ett bra pris: mindre än 8.500 euro.

Suzuki intervall celerio

Suzuki CelerioDacia Sandero 1,2: från 8.400 euro

Vi tog en hel del att prata om Dacia, varumärket drottning "låg kostnad" i Europa. Men nyheten började anlända med Sandero, kanske idag sitt flaggskepp. denna breda förbrukningsmätare och längd 4,06 och 5-dörrars kropp är ett bättre alternativ rörlighet om du behöver utrymme, det har också en bagageutrymmet meddelar minst 320 liter. Även om de flesta intressanta bensin- och dieselversioner och upp 10.000 euro, kommer att finna lite längre versioner är utrustade med 1,2 bensinmotor 4-cylindrig 75 hk för drygt 8.000 euro. Det är inte en mekanisk att skjuta raketer, men om inte kräver stora doser av fördelar kan du får träffa.

Dacia Sandero intervall

Fiat Panda 1.2: från 9.000 euro

Och klättrade barriären av 9.000 euro att komma in i ett av de mest intressanta bilar som vi kan hitta på marknaden för lite pengar. Vi talar, naturligtvis, Fiat Panda, ett trevligt verktyg 3,65 meter, 5-dörrars kropp, bekvämt och 4 platser ... men för lite pengar (mindre än 200 euro) kan homologate 5 passagerare. Det kom ut på marknaden i början av 2012 och är känd för att erbjuda komfort och design, att ja baserad checkhäfte kan anpassas för att erbjuda ett mer tilltalande utseende. Liksom resten, de mest intressanta versioner (Twinair bensin och Multijet Diesel) och tår över 11.000 euro, men med officiella rabatt når 1.500 euro i dag, kan du hitta din version 1,2 bensin 69 hk (Samma motor som Ford Ka) för bara 9000 euro i Pop finish. För dem som inte behöver något annat.

Fiat Panda intervall

Dacia Logan 1.2: från 9.200 euro

Sedan 4,35 meter lång, en stor livability, en stam med 500 liter mer ... och för bara 9000 euro! Miraklet bil (som det hette ursprungligen) existerar och går under namnet Dacia Logan. Han var en pionjär i Dacia och en av de första billiga bilar som vi såg i Europa. Mycket stor och billig, men utrustning och strama finish, är utan tvekan den bilmarknaden sin ekonomiska storlek: bredvid 75 hk 1,2 motoreffekt Sandero, Det marknadsförs i Spanien Ambiance avsluta med drygt 9000 euro.

Dacia Logan range

Dacia LoganSkoda Citigo 1,0 MPI: från 9.400 euro

Utkastet till vanliga medborgare bil VW-gruppen kommer in i bilden. Just nu är representativt Skoda, det Citigo, men nedan hittar du en annan. Det är en urban bil bara 3,56 meter som utmärker sig för sin stora användning av rymden och praktisk design. Vid försäljning sedan slutet av 2012, är det tjeckiska barn som erbjuds av en 1,0 MPI bensinmotor endast 3 cylindrar och 60 CV mer än heder för bara 9400 euro i Active finish och 3-dörrars kropp, tack vare en officiell rabatt på 500 euro Skoda-återförsäljare.

Skoda Citigo intervall

Säte Mii 1,0: från 9,440 euro

Den andra medborgare i VW-gruppen finns på vår lista är detta Seat Mii, Skoda Citigo tidigare tvilling och en Volkswagen Up! att ja, det är att erbjuda ett högre pris. Seat i fall det finns också en liten kostnad överskridande jämfört med Skoda främst på grund av sin ringa officiella återförsäljare rabatt. Med en något annorlunda utformning och utrustning, Seat Mii står också för sin smidighet och dess märkliga innerutrymmen. En mycket intressant medborgare, även med 1,0 Motor 3 cylinder 60 hp.

Säte Mii intervall

Karl Opel Ecotec 1,0: från 9600 euro

En annan medborgare som nyligen kommit att bli en av de billigaste bilarna på marknaden är Opel Karl. Bredvid en 1,0 Ecotec motorn 3 cylinder 75 hk makt, kan du hitta på marknaden idag för mindre än 10.000 euro tack vare viktiga officiella rabatter som erbjuds. Det är en modellera 3,68 meter, 5 dörrar och 5 säten, praktiskt tillvägagångssätt och låg kostnad, positionering därmed sig i Opel området under staden också, och mer exklusiv, Adam Opel. Intressant.

Karl Opel intervall

Opel KarlFord Ka + 1,19 Ti-VCT: från 9900 euro

Om vi ​​talade om Ford Ka som hittills visste skift och för Nya Ford Ka +. Med 30 centimeter lång (Totalt 3,93 meter), 5 dörrar i stället för 3 och 5 platser i stället för fyra, syftar detta verktyg för att bli en mer praktisk och nytto reducerat pris. Även om deras första enheterna inte kommer att börja levereras förrän i slutet av året, vi känner sitt sortiment och dess pris: med 1,2-liters, 4-cylindrig 70 CV, Kommersiellt startar under 10.000 euro i Essential finish. Det skall därför vara ett ekonomiskt alternativ, men av samma storlek, Ford Fiesta.

Ford Ka området +

Dacia Dokker 1.6: från 9900 euro

med 4.36 meter lång, en volym som sträcker sig från 800 liter till 3000 platser nedfälld om och upp till 5 personer, den Dacia Dokker Bil stänger listan nedan 10.000 euro. Vi talar naturligtvis en medelstor van homologerade som passagerare familj. Och som preverás är det mest prisvärda lastbilsmarknaden: det kan bara vara Dacia. Tillsammans med en kraftfull motor för vad som är brukligt i detta Pris (1,6 liter) och 100 hk effekt och, Dacia Dokker är en mycket intressant modell, med en design mest nyfiken. Att tänka på beroende på användning och behovet av utrymme du har. Inte heller det inte når 10.000 euro i fråga om tillgång version.

Dacia Dokker intervall

Alla bilar med versioner enligt 11.000 euro (inklusive officiella rabatt)

Dacia Duster

Dacia Logan

Dacia Logan MCV

Dacia Sandero

Dacia Dokker

Fiat Panda

Fiat Punto

Ford Ka

Ford Ka +

Kia Picanto

Kia Rio

Nissan Micra

Opel Karl

Peugeot 208

Seat Mii

Skoda Citigo

Suzuki Celerio

Suzuki Swift

Toyota Aygo

Toyota Yaris

Du kanske också är intresserad av:

5 billigaste bilar du får mer glädje vid ratten

10 Billiga och intressanta bilar

10 lyxbilar billigare