Renault presenterar Kangoo 4×4

Renault presenterar Kangoo 4x4

Japanska ansträngning
Görs baserat på Kangoo, har detta 4x4 en permanent integrerad transmission som utvecklats av Nissan. Denna komponent, som släpptes detta intervall, är baserat på en automatisk överföring av vridmoment till bakhjulen. Detta system har döpts av Nissan som ATC, Automatisk Torque Coupling.
TAC fungerar ungefär som Haldex: om den upptäcker förlust av dragkraft på framhjulen, bakaxeln är ansluten till en större eller mindre utsträckning. Du kan vidarekoppla alla vridmoment till bakhjulen.
Detta system fungerar helt automatiskt och föraren har inte ens komma ihåg honom.

När det gäller framdrivning, har Renault valt att utrusta Kangoo med en bensinmotor som i november, kommer att kompletteras med en diesel.
Bensin Erbjudandet är 1,6 16 ventiler redan monterade andra märken bilar. Emellertid, för Kangoo, har den begränsad effekt till 197 hk vid 5000 varv per minut 95. Paret är fortfarande densamma: 148 Nm vid 3750 varv.
Med denna maskin i tarmarna, kan Kangoo 4x4 färdas med en topphastighet på 153 km / t och placerades vid 100 km / t på 13,1 sekunder med start från stillastående. Förbrukning 8,6 liter per 100 km, beroende på märke.
Dieselmotorn är att komma är en 1.9 dCi 80 hk. Begåvad, som namnet antyder, common rail, denna motor annonseras för november och säkert, kommer att erbjuda en riktigt låga siffror konsumtions.

Modigare än det ser ut
Kamouflerad under sken av arbetsfordon, Kangoo döljer vissa färdigheter för all-terrain fantastiskt. Han rör sig bra i svår terräng, vare sig så lerig eller så brant.
Med en vinkel på 27 ° med den laddade bilen, är det inte konstigt att det kan klara av mycket branta ramper. Med beaktande av att luftintags införsel är beläget 40 centimeter från marken, kan de möter komplicerat plask med garantier. I slutändan, färdigheter det all-terrain 4x4 om de ville ha några cigarrer. Dessutom leder det belagda och förstärkt motorn, växellådan och huvudrören.

För att slutföra standardutrustning, Renault Kangoo placeras i systemet ABS och bromsassistans nödsituation, så att bromssystemet är riktigt klar. Det bygger på en kraftfull 28 centimeter ventilerade skivor som är monterade på framaxeln.
För att ge en air differentierad den här versionen av Kangoo har den franska tillverkaren infört några förändringar inuti. Klädsel och vita klockor är en del av dessa uppgifter.
också bär fyra fack med lock på taket, något som han delar med resten av Kangoo sortimentet.

Resten av det inre utrustningen består av övre bricka tak enda hytt, automatiska stängande dörrar för att överstiga 7 km / h ljus läsning kartor, centraliserad fjärrlåsning, fönsterhissarna fram med fjärrkontroll impuls i förarsidan, centrala dynamiska trepunktsbälte, stereo med rattstyrning, fällbara baksäte asiméticamente och främre och sidokrockkuddar.
Utanför funktioner baklucka och skjutbara sidodörrar.
Om du vill se fler bilder av denna bil, klicka Untitled Document HÄR