Ford Kuga: 5 skäl att köpa

Ford Kuga, skäl att köpaFord Kuga, skäl att köpaFord Kuga, skäl att köpaFord Kuga, skäl att köpa

Renoverat nu lite mindre än ett år har Ford Kuga inte tagit fart starkt på vår marknad. Deras försäljningssiffror är inte alla dåliga, men i en Blomstrande SUV-segmentet och med en omsättning varje dag mer positionen idag kostar även bland de 10 modeller Storsäljare segmentet. Qashqai, Hyundai Tucson eller VW Tiguan glänsa har uppnått kommersiellt. Det återstår dock se ut som i dag en av de mest intressanta modellerna i sitt segment. Vi visar vad är några av dina huvud förtjänster... och även vissa av dess brister.

1.Ford Kuga: den sportig

år Ford ger till alla sina modeller en dynamisk kontakt, och Kuga är inget undantag. I själva verket kan det betraktas som den första modellen infördes i segmentet viss dos av sportighet. Idag, fortfarande upp ser ut som SUV marknaden snabbare. Med en elektrisk riktning med mindre utväxling och mycket exakt styrning, en snabb förändring och väl placerade något på hög, och mycket direkt kontakt, Ford Kuga nästan som att köra en mindre, låg Ford Focus. Även utvecklad för Focus RS, plus rider idag ny momentvektorstyrning som i princip stoppar det inre hjulet kurvtagning att skriva in sig i det ritade bättre. En modell som om i sina framhjulsdrift 4x2 versioner redan är mycket smidig i sin fyrhjulsdrift varianter ytterligare förbättrar sitt grepp. Idag har övergett sin tidigare Haldex för nya elektroniska styrsystemet och egna beräkningar snabbare och mer vridmoment Split till bakhjulen för att få ännu mer fart. SUV, naturligtvis, att som en hel del körning.

2.Ford Kuga: nu också mer bekväm

Om din första generationen Ford Kuga var en mycket dynamisk modell men syndat alltför torr suspension för den typ av familjen fordon som i grund och botten är hans andra generationen korrigerat sitt svar. Arbetade på dämpning (Idag mer flexibel och nya Silent, lager och en bakre hjälpram omgjorda), har blivit en mycket mer balanserad SUV och en rullande komfort. Välisolerade och något mjukare kontroll har Ford Kuga också förbättrat sin utrustning och inomhusmiljö, men i dag, central instrumentpanel skärm på endast 5 inches är mycket liten och något visuellt i otakt med sina nya konkurrenter.

Interiör Ford Kuga 3.Ford Kuga: familj utrymme

Om, som alla marknadsundersökningar visar har SUV äntligen blivit en kommersiell alternativ till minibuss och även saloon, Kuga har också anpassats till ett mer bekant tillvägagångssätt. I sin senaste renoveringen, ökad längd upp till 8 centimeter (Den mätte 4,52 meter totalt) för att erbjuda mer förpackningar och extra utrymme. 2 centimeter mer ben mätt med vårt tekniska center och mycket bra höjd, kanske i bredd och bak boendeförhållanden möter bra men inte bäst i sitt slag, men i bagageutrymmet i sig har förbättrats, och mycket. Med en extra 90 liter, inspelad i dag inte mindre än 500 liter trunk, något som bara kan skryta i segmentet ett Honda CR-V och CX-5. Dessutom är dess laddning munnen stort och låg, och nu har även vika och liggande bakre ryggstödet benägenhet att lägga till mer kapacitet och elektrisk grind handsfree alternativet (600 € med Keyless Access). Och även det ger en familjepaket att för 150 euro, det ger elektrisk barnsäkerhetsspärr och 230V uttag.

4. Ford Kuga: motorer för alla

Även Ford först meddelade att med tillkomsten nedan en mindre SUV Ford Ecosport är Kuga strukturerad som en high-end modell och alltid med mer än 140 hästkrafter, har verkligheten marknaden gjorde För några månader sedan rätta. Glad att vi gjorde. Nu säljs med nya diesel 2,0 TDCi 120 hk, bara 4x2, som lämnade en stor smak för hans bra respons och prestanda. Ovan håller det 2,0 TDCi 150 hk, och 4x2 och 4x4, och en annan Överlägsen 2,0 TDCi 180 CV och och endast allhjulsdrift. När det gäller hans bensin intervall, Ford Kuga erbjuder moderna, nya 1,5 EcoBoost fyra cylinder 150 hk framhjulsdrift, och samma 1,5 EcoBoost med 180 hk och total dragkraft. prestacionalmente allsmäktig, med en stor låg hastighet och extraordinära mjukhet, ja, Vi kan inte säga att de är de mest effektiva i sin klass. Även om Ford Kuga påstår sig ha 10 procent förbättras deras effektivitet, förskjutning och en hög vikt (Extra in upp mer än 100 kg mot många av sina konkurrenter) hamna straffa honom.

5.Ford Kuga: mycket rimliga priser

På senare tid varje gång vi står inför en jämförande Ford överraskade oss med mycket konkurrenskraftiga priser, oavsett segmentet. Och i fallet med Ford Kuga också. Med tanke på makt och utrustning, Ford Kuga 2,0 TDCi Trend 120 hk 4x2 (Startar vid drygt 23.000 euro) Är idag det mest ekonomiska alternativet. Kommer tillsammans med en produkt som genomarbetade och hög kvalitet, är framgången tvåfaldigt. Medan bensin du öppnar en Ford Kuga 1.5 4x2 150 hk EcoBoost Trend för mindre än 23.000 euro, en annan bra pris enligt sin makt och mekanisk förmåga. Beroende på utrustning och kraft, kommer Ford Kuga dyrare (genom 2,0 TDCi Titanium 180 hk Powershift 4X4 S) inte anländer eller 34.000 euro.

Du kan också vara intresserad

Ford Kuga 2,0 TDCi testet 120 hk

Ford Kuga: få den mest kraftfulla diesel

Ford Edge: den äldre brodern av Kuga