Wallapop appen och ledande inom försäljning av bilar

Wallapop appen och ledande inom försäljning av bilar

Det var i januari när försäljningen app geografiskt läge, Wallapop släppt en ny kategori tillägnad försäljning av bilar både privata och professionella. Sedan dess har Wallapop blivit en alternativ för att ändra bilar, med en tillväxt på 30% varje månad och mer än 275.000 bilar till salu, placera ovanför huvudförsäljningswebbportaler Bil i Spanien.

Lanseringen av denna nya kategori följer samma linje i filosofi Wallapop, svarvning sökandet bilen på ett enkelt, snabbt, bekvämt och rolig uppgift. Ansökan har kunnat dra nytta av rörlighet och Det erbjuder genom sin chatt verktyg alternativ värderas av användare när du stänger ett köp.

Försäljningen av återförsäljning i Wallapop startade i konsumentprodukter och användare har antagit detta nya sätt att köpa in motorkategori, var De har registrerats i den senaste månaden mer än 20 miljoner sökförfrågningar fordon.

Nybilsförsäljningen kanal

Framgången för detta verktyg är att 85% av annonserna mottar en kontakt från en potentiell köpare inom 24 timmar publicerad, en figur som visar effektiviteten av Wallapop som en plattform för att sälja bilar. Dessutom är dess framgång drivs av skapa en särskild avdelning för bilar inom samma app, som har en specifik sökmotor som Den tillåter användare att hitta bilen söker på några sekunder.

Wallapop har blivit en ny försäljningskanal där, samt privata, är integrerade referensmärken i bilindustrin och återförsäljare grupper. För proffs begagnad bil har Wallapop utvecklat en webbplattform som kommer tillåter upp kraftigt hela katalogen snabbt, praktiskt och enkelt.

För att fira framgången vi har det här verktyget, #wallacar Wallapop har inlett en tävling, med vilka användare kan tjäna 5000 euro för att köpa en bil i appen. För att göra detta, användare De måste spela in en video karaoke med i bilen med låten de gillar och dela den på sociala nätverk, Instagram eller Twitter, alltid med hashtaggen #wallacar eller uppladdning video på webben www.wallapop.to/wallacar.

Du kan också vara intresserad

-Söker fri bil återförsäljning i Autopista.es

-Rutiner för försäljningen av bilen, och på nätet

-Bilarna som avskrivningar på mer och mindre