Tillkännagivandet av den nya Seat SUV, fördröjd med situationen i Katalonien

7-sitsig SUV Seat: försenade tillkännagivandet av hans namn7-sitsig SUV Seat: försenade tillkännagivandet av hans namn7-sitsig SUV Seat: försenade tillkännagivandet av hans namn7-sitsig SUV Seat: försenade tillkännagivandet av hans namn

Fortsätter väntar på att veta vad den slutliga namn som du kommer att ha Seat ny SUV 2018. På grund av den politiska och sociala spänningar vi lever i dessa dagar i Katalonien och Spanien, undertecknandet av Volkswagen grupp Han har beslutat att Inget specifikt datum fördröja officiella tillkännagivandet av namnet att anta den SUV med 7 säten lanseras i 2018.

I ett uttalande, sittplats förklarade att Det är inte rätt tillfälle att tillkännage det officiella namnet på detta nya SUV. Ledningen företag baserat i Martorell (Barcelona) planerade att tillkännage slutgiltiga namnet före 15 oktober. Kandidater namn var blandas Alboran Aranda, Avila och Tarraco. Den 25 september, sittplats Han avslutade folkomröstning, som tidigare var totalt 10,130 förslag om att placera namn på spanska geografi och där mer än 133.000 människor fritt avge sitt yttrande.

efter Ateca Seat och Arona, den tredje SUV som kommer att anlända nästa år kommer han att ha bland sina främsta egenskaper interiören konfiguration med 7 säten och kupén mer praktiska alternativ och modularitet. Det är därför större än Ateca men med många gemensamma tekniska och strukturella element.

För närvarande är den utbud av bilar och SUV Seat Det har namn som hör till städer, städer eller monument som motsvarar Spanska geografi -Ibiza, Arona, Leon, Ateca, Toledo och Alhambra-. Tidigare andra valörer som förvärvat stor popularitet i det förflutna var Ronda, Inca, Cordoba, Malaga och Arosa.

Namnen på kandidaterna att namnge nya SUV Seat, två av dem, och Avila Aranda, som börjar med bokstaven A och avslutas med samma bokstav, som det händer med Arona SUV och Ateca.

den SUV-modeller erbjuder Seat kommer inte att sluta som lanserades 2018 och vars slutliga beteckning är på väg att möta. Enligt den senaste informationen, tyder allt på att i 2020 undertecknandet av Volkswagen Group utökar sitt utbud av SUV-modeller med lanseringen av en elegant SUV coupé former märkt på utsidan, Ateca teknisk plattform och kan marknadsföras under sub Cupra (se Seat och SUV coupe 2020).