Mercedes A-klasse 2018: nedtellingen begynner

Mercedes Class A New Generation for Genève 2018Mercedes Class A New Generation for Genève 2018Mercedes Class A New Generation for Genève 2018Mercedes Class A New Generation for Genève 2018

i mars 2018 Dørene åpner media Geneva Motor Show og det en av de klareste stjernene i den nye banen vil Fjerde generasjon av Mercedes klasse A. Det som begynte som et prosjekt "forbannet" for Mercedes, har det blitt en av de mest vellykkede prosjektene i nyere historie. den Nåværende Mercedes klasse A (Tredje generasjon) er den mest solgte modellen av merkevaren over hele verden og det har definitivt vært den bilen som vesentlig har senket gjennomsnittsalderen for klienten Mercedes og tiltrakk seg mange nye brukere, et mål som ble en besettelse i den splitter siden slutten av forrige århundre.

EQ Mercedes Concept A

Suksessen til den aktuelle klasse A Hun har ført til Mercedes foreslå evolusjon snarere enn omdreining allerede overfor passering av den andre generasjon (MPV-format) til den tredje, som definerer den modellen og som en kompakt for bruk med en rekke forskjellige varianter. Men ikke bare av format, og i utgangspunktet utforme det også har vært medvirkende til suksessen til klasse En, et design som bare utvikle seg til å modernisere sitt image, aldri bryte den. Hvor det vil bryte med den etablerte vil være med interiørdesign. Alt tyder på dashbordet med separat sentral skjerm vil vike til en replika anslått i ny klasse E, med halvparten av fronten på dashbordet integrere to digitale skjermer konfigurerbar.

den plattform på hvilken det er vedvarende vil være en videreutvikling av Nåværende MFA tverrstilt motor og forhjulsdrift Mercedes. Ett av målene søkt er lette i vekt, og det er spekulert i at Future klasse A la den måten en 50 kilo. For det har også tydd til nye materialer ultra motstandsdyktig og strukturelle designendringer visse strategiske punkter. I første omgang vil noen eksisterende motorer har ingen plass i fremtiden klasse A, men gjennom sitt kommersielle liv premiere helhet ny generasjon motorer, inkludert hybrid og el-motorer. den Et konsept EQ foregriper hva ville det fremtiden elektrisk beskyttet versjon, selv om disse versjonene, planen Mercedes Det er å skape en parallell linje med sin egen merkevare modeller.

Mercedes Concept A-Klasse sedan

området klasse A Du vil ha flere varianter enn noensinne. til 5 dører, CLA og CLA Shooting Brake, det er ingen hemmelighet at de vil legge en 4-dørs sedan Vi har allerede kjent som et konsept som kan måle Audi A3 Sedan og selv om uoffisielle kilder, også vil se i denne nye generasjonen en klasse Cabrio og En GT, å løse dette Audi TT.