Alfa Romeo fremtid: vil det bli en ny SUV, biler forsvinner …

Alfa Romeo SUV å takle tror din nærmeste fremtidAlfa Romeo SUV å takle tror din nærmeste fremtidAlfa Romeo SUV å takle tror din nærmeste fremtidAlfa Romeo SUV å takle tror din nærmeste fremtid

Nå virker det som den legendariske trans merket Alfa Romeo har direkte markedet for å gjenopprette og navn i verden av bil. Eller fjerne ryktene er sanne intensjoner av Fiat Group ønsket å bokse alfa Romeo, selger "deprimert" Volkswagen-konsernet merkevare. i dag, alfa Romeo Det ser ut til å begynne å lage støy i markedet med iscenesettelsen i løpet av kort tid gjennomsnittlig Giulia sedan og nylig SUV Stelvio medium. ny sedan Han har skrevet en meget god start i USA og merket har bestemt at deres fremtid er ikke i Europa (også), men nettopp i det amerikanske markedet og Asia.

Alt tyder på, kjent som produktet og kjente trender, den nye Alfa Romeo Stelvio Du vil ha sin relevant godt mottatt i verdens markeder. med Giulia og Stelvio allerede lansert, går neste skritt å fornye og øke rekkevidden. Den første er å avlaste Mito og Giulietta, to modeller praktisk talt utelukkende rettet til europeiske markedet og siden alfa Romeo De stiller spørsmål så være deres etterfølgere. Vil ta hensyn til interesser i Europa, men uten conditioning resten av verden. Alt tyder på, høre de ansvarlige for Alfa Romeo, det substitutter av myte og Giulietta De kunne ikke være konvensjonelle nyttekjøretøyer og kompakt å bruke slik vi kjenner dem, men de ville ta formater aksept og suksess over hele verden. Og her ideen tar form av andre SUV. alfa Romeo legger ikke skjul på at sortimentet ikke vil ta en andre modellen SUV, men spørsmålet er å plassere denne ny modell av nedenfor eller opp den Stelvio. En kompakt SUV, for å erstatte Myte og Giulia, Det vil helt sikkert bli bedre akseptert i Europa. På den annen side, en overlegen modell passer inn i planene for utvidelse og konsolidering Alfa Romeo i USA og Asia.

Alfa Romeo SUV

For dette andre alternativet, ville de industrielle synergier kommer noe mer og ikke mindre enn Maserati og særlig SUV Levante. Denne hypotetiske nye Alfa Romeo SUV kommer i direkte konfrontasjon med den berømte tyske produsenter. Og det er en av målene for Alfa Romeo: aspire å være et alternativ til Audi, BMW og Mercedes. Faktisk, for et øyeblikk vi parkerte SUV splitter planer, alfa Romeo også ønsker å utvikle en sedan ovenfor Giulia, til rivaliser Audi A6, BMW 5-serie og Mercedes E-Klasse. Og det er også offisielt at Giulia Sportwagon prosjektet er definitivt avlyst Alfa Romeo, godkjent utviklingen av en nye idretter.

Slå til andre SUV, beslutningen om å dekke et hakk nedenfor Stelvio, Prosjektet er ikke komplisert heller, se synergier gruppe. Fra rekkene av fiat Det er en stilig 500 X ville tjene til å foreslå en annen, enda mer elegant og sporty, urban SUV eller medium stempel og karakter Alfa Romeo. Uten å glemme at Jeep er en merkevare av konsernet Fiat / Chrysler og mye av prosjekteringen vil være kompatibel for ny og fremtidig SUV av alle fasonger, størrelser og orienteringer. Å se hvordan verden utvikler seg, kanskje hele tidens Alfa Romeo passere å artikulere sitt utvalg i mange SUV passform.

Du kan også være interessert i:

Første testen Maserati Levante

Alfa 4C: som en Ferrari

Topp 10 SUV Geneva Motor Show 2017