Seat Leon Seat Leon 2016 vs 2017 hitta skillnader

Seat Leon Seat Leon 2016 vs 2017 hitta skillnader

2017 Seat Leon kommer att anlända under januari månad med betydande förändringar under huden, åtminstone mer anmärkningsvärt att ibland knappt märkbara yttre förändringar. Vi hjälper dig att hitta de förbättringar inom design som har gynnat denna andra livslängd tredje generationen Seat kompakt modell.

Förändringar i den främre delen av Seat Leon 2017

Vi hittade en stötfångare nytt lagförslag, med förnyad främre galler och strålkastare full LED De erbjuder mer kraft, vilket förbättrar sikten. Blinkers är integrerade i ledes dagsljus, med en reviderad och mer attraktiv design. Dessutom, dimljus har också LED-teknik. Design alternativ för legering även om de har uppdaterats.

Förändringar i bakre delen av Seat Leon 2017

Den bakre delen av den nya Seat Leon innehåller strålkastare LED-teknik för alla dess funktioner, med tonvikt på vissa indikatorer intermittent de har förvärvat långsträckt ände till ände av strålkastaren.

Förändringar inuti Seat Leon 2017

Seat Leon 2017 innehåller en ny handbroms elektrisk typ, startsystemet och fjärrstyrning anordning och trådlös laddning Mobile, som ligger i utrymmet framför växelväljaren. den pekskärm 8 inches är fortfarande tillgänglig och uppdateras Full Link, med funktioner som gör att du kan ansluta Android och Apple mobila enheter. Inomhusmiljön ljus ökar sitt utbud av färger och tillåter upp till åtta reglera denna belysningsintensitet.

Du kan också vara intresserad

Video som förklarar förändringarna i Seat Leon 2017

Ateca Seat-test

Så kommer Seat Arona