SUV Guide: att köpa nya bilar år 2016 och 2017

Den nya SUV du kan köpa digDen nya SUV du kan köpa digDen nya SUV du kan köpa digDen nya SUV du kan köpa dig

Audi Q2. Oktober 2016

Dess storlek -4.19 m lång, 1,79 bred och 1,51- Audi Q2 kommer att vara en av de mest kompakta stads SUV, 2,6 m även om dess axelavstånd och utvecklas från MQB plattformen antyder en anmärkningsvärd inre rymlighet plus en stam av en mycket intressant kapacitet. meddelar 405 liter, att de tillåter dig att överträffa de flesta av sina konkurrenter och kommer att ha det mervärde som ger bekvämligheten av en motordriven grind. Här har du fler visningar bakom ratten

Audi Q2Audi Q5. principer 2017

Den officiella premiären av Audi Q5 kommer att äga rum under det sista kvartalet 2016, med Paris Motor Show en av de mer sannolikt placerar sin release. Från den nuvarande Audi Q5, de nya Q5 ökar något i sina yttre dimensioner på upp till 4,70 m längd (En ökning med 7 cm). Bredden också ökas, den något lägre höjd, medan hjulbasen är placerad i 2,83 m (ca 3 cm). Det kommer att bli en av stjärn bilar i nya modulära plattform längd MLB Evo Volkswagen Group. Om du vill ha mer information om motorer och teknik som kommer att leda, vad ni har här.

BMW X3. Under hela 2017

Design, utan att bryta med den nuvarande DNA BMW X, är chockerande. Det kommer att påverkas av BMW X1 och BMW X5. För det första, genom att använda många av deras funktionella lösningar som glid baksäte, och för det andra att ifrågasätta deras tekniska status. den BMW X3 skulle efter imponerande och nya 7-serien, den andra mottagaren och att använda den modulära plattform CLAR och det skulle dra nytta av en struktur som bildas, om nödvändigt, för höghållfasta stål, aluminium och magnesium. Det kommer att ge en rad tillräckligt stor för att passa alla behov. Han missade inte en Hybrid plugg med 50 km av elektrisk räckvidd, eller en sport M version, alltid ljus och sänka strömförbrukningen. styvare och lättare tack vare sin nya modulära plattform kommer att bli. Men inte den enda nyheten i BMW. Här är boken BMW väg fram till 2020.

Audi SQ7. Summer 2016

Audi lanserar SQ7 avancerade tekniska innovationer som gör det en sportig SUV mycket effektivt, men på samma gång, bekväma och behandlingsbar. För mängden teknik som tar det verkar nästan som att vara en konceptbil. Endast efter namn (och pris, € 110.970), är det klart att det är toppversionen av Audi Q7 sortiment, snabbaste och sport. Både deltagarna körning (24 uppsättningar totalt) som körlägen (Lift / offroad, allroad, Efficiency, Comfort, Auto, Dynamisk och Individual) är desamma som i standard Q7, men du vill veta hur du kommer , eller hur? Tillgång härifrån till våra drivande förnimmelser.

Infiniti QX30Infiniti QX30. Summer 2016

4.43 m lång med QX30 SUV kommer att vara den version av Q30. Båda visades för allmänheten i slut form senast Frankfurt Motor Show, men SUV kommer inte att nå de första enheterna fram till juli. Båda kommer att tillverkas vid fabriken i Sunderland i Storbritannien. Infiniti QX30 skulle samtalet att förföra en yngre kundkrets. Titta på galleriet och döm själv.

Grand Cherokee. November 2016

Jeep Grand Cherokee uppdaterar sin slutet av året. Vänd dig till den lyxiga Grand Cherokee öka sin potential och effekt offroad av enheter, suspensioner, assistenter och specifika tuning. I september 2017 är varumärket förbereder en ny C-segmentet SUV

Kia Niro Hybrid. September 2016

Detta är en SUV som har skapades från början som en hybridbil, Han är en pionjär i detta avseende. Naturligtvis är detta inte verkar Hybrid Kia Niro använder en hybrid: dess estetiska inte inbjuden att tro att vi står inför den här typen av bil, eftersom kroppen inte har differentiators i detta avseende. Interiören verkar också ett försök att modernitet och futurism så många andra hybrider; Dessutom liknar det inre av Sportage. Öppnas i en ny plattform varumärke (Samma som Hyundai Ioniq) lägga grunden för framtida hybrid och elektriska produkter Kia (Och Hyundai). Vi har redan genomförts och dessa är våra driv intryck.

Range Rover Evoque Cabrio. juli 2016

För nu finns det inga versioner i den nya Evoque Convertible framhjulsdrift och manuell växellåda, så lite du måste sätta på bordet 54,700 euro att ta en Land Rover Evoque 2,0 TD4 Convertible 150 hk, Ingenium dieselmotor, liksom resten av området. Huvan är tillverkad av Webasto specialist, har du fem lager och det räcker med att säga att deras kvalitet är oklanderlig och tätning. och tillät beställningar och leveranser i juli. Om du vill veta hur det går, här finns mer information.

Opel Mokka XOpel Mokka oktober 2016 X.

Små SUV är på modet och Opel Mokka kommer sekelskiftet uppdaterad att förbli konkurrenskraftiga. I grund och botten, en modell av Opel anpassa nya design redan sett tidigare Corsa och Astra, upprätthålla sin nya dieselmotor 1,6 CDTi och börjar montera avancerade bensin 3 cylinder 1,0 Ecotec. Sitt utbud kommer också att ha en teknik och utrustning uppsving.

Mitsubishi ASX. Oktober 2016

Höjdpunkten i Mitsubishi 2016 är utan tvekan lanseringen av andra generationen av sitt ASX. Den första uppnådde inte den förväntade framgången och den här gången de mest ambitiösa planer japan är på honom, vilket motsvarar en strategisk marknadssegment idag. Även om det kommer att börja med traditionella diesel- och bensinmotorer, företagskällor och filter i 2017 kunde släppa en plug-in hybrid variant framhjulsdrift, drivet av de goda resultat som detta framdrivningssystemet har varit i hans äldre bror Outlander.

Peugeot 3008Peugeot 3008. oktober 2016.

Efter sommaren har vi invänta ankomsten av den nya generationen av denna crossover som kommer att se redan med den aktuella bilden mycket mer SUV. Den kommer att fortsätta att förbättra HYbrid4 hybridsystemet, och det förväntas att har en plug-in-variant som kan komma 2020. Men en av de största förändringarna är utan tvekan hans körställning: döm själv.

Porsche Macan 2,0. Summer 2016

Variant kommer tillgång till intervallet mindre Porsche SUV. rider på en fyrcylindrig motor och två liters turbo, som levererar en maximal effekt på 252 hk kraft från 5000 varv per minut. maxhastighet 229 km / t och övergång från 0 till 100 km i 6,7 sekunder. Vill du veta mer?

Renault Koleos. December 2016

Produkt hundra procent Renault, och även använda namnet redan används av varumärket, det har ingenting att göra med honom. Här kan du se. Meddelades som en av sina stora kvaliteter rekord beboelighet, initialt för fem passagerare (version 7 platser är reserverade endast för Espace kastas). Det kommer att tillverkas uteslutande i den nya kinesiska fabriken i Wuhan City och kommer att säljas över hela världen.

Skoda YetiSkoda Yeti. September 2017

På MQB-plattformen. av 4,05 meter i längd, med en mer fokuserad kallelse till SUV-segmentet. Yeti 2017 växer i storlek under den nuvarande modellen, som säkerligen kommer att rapportera förbättringar i fråga om praktiska och inredning kapacitet. Dynamik i sin design och mindre glasyta på sidorna. Innan vi kommer att ha sett Kodiaq, dess nya SUV, men Skoda har fler planer.

Mercedes GLA. Slutet av 2017

Andra generationen av den minsta SUV varumärke med stjärnan. inte det kommer att bli betydande förändringar i storlek, men vikt-board-teknik, säkerhetsanordningar och aerodynamiska optimering. Huvudpersonen mekanisk nivå kommer att vara 2,0 liter diesel att i varianter av 150 och 190 CV, ersätta den nuvarande 2,1. Under 1,6 ingången på Alliance förväntas. Omkring 2019 kommer Mercedes GLA lägga sin första hybrid version.

Volvo XC40. Slutet av 2017

Den nya generationen Volvo V40 tjänar till att utveckla en färgstark och attraktiv variant SUV att kallas XC40. Således, i det svenska företaget som du vill spela mycket allvarligare av crossover och SUV anspråk och kompetens jackor, så Volvo XC40 kommer att vara ett alternativ mer kapabel och mångsidig än den nuvarande V40 Cross Country. Estetiskt kan du betrakta som en V40 sobreelevado och en SUV ser mer förstärkt, men också att uppskatta många likheter med den nya XC90.

Skoda Kodiaq. tidigt 2017

Kodiaq namnet på den nya Skoda fordon kommer att etableras som den äldre brodern av Yeti och levereras med målet att vara ett intressant alternativ i den alltmer konkurrensutsatta kompakta SUV-segmentet. Dess styrka: praktiska, teknikplattformen MQB- grupp och upp till sju säten. Skoda, för tillfället, inte ger mer information om sin nya SUV Kodiaq. Logik säger oss att försäkringen kommer att montera bensinmotorer 1,4 TSI ACT 150 hk och 2,0 TDI diesel 150 och 190 hk, tillsammans med en manuell eller automatisk DSG. Det kommer också att 4x2 och 4x4 versioner. Vi har redan genomfört, och denna nya Skoda hantera ett slag mot konkurrens.

Toyota C-HRToyota C-HR. Januari 2017

Helt nya, gjord på plattformen av den senaste Prius. Slående designen ... Men att köra en av de bästa egenskaperna hos denna nya bil: den nya Toyota anländer. Av de tre möjliga motorer -system hybriddrift för en kombinerad kapacitet är 122 hk (samma som Prius), en bensinmotor på 1,2 liter och 116 hk (samma som Auris) och 2,0 liter Spanien kommer med största sannolikhet endast hybridversionen ..

Volvo XC60. Slutet av 2017

Mycket brett spektrum av motorer, försedd med propellrar 4 cylinder, både bensin och diesel, och en förskjutning av 2,0 liter. Hybridtekniken kommer också att ha en plats i Volvo XC60 framtiden, med åtminstone två plug-in hybrid varianter med effekt upp till 407 hk. Här får vi veta mer.