De bästa bilar och stadsjeepar att köpa för värde / pris

De bästa bilarna och SUV marknadsvärde / prisDe bästa bilarna och SUV marknadsvärde / prisDe bästa bilarna och SUV marknadsvärde / prisDe bästa bilarna och SUV marknadsvärde / pris

mellan 9.000 och 27.000 euro. Inget behov av att spendera mer pengar om du tänker köpa en ny bil, även stora ya, en del med upp till 7 platser och vill naturligtvis se till att en bra val för värde / pris. Nej, vi talar inte här billiga bilar eller låg kostnad ... även om man kan "smyga" på vår egen meritlistan. Den här gången vi valt 11 smarta shopping lärare att i dag, tror vi att stå ut i sina respektive segment så mycket att erbjuda till ett mycket rimligt pris, och alltid med en optimal kvalitet i sin klass. Garanterat!

Citizen befälhavare köp

Suzuki Celerio 1,0 GL: från 9,190 euro

Suzuki celerio representerar eventuellt det billigaste alternativet nu i segmentet av medborgare. Men också det presenteras med starka argument. Kanske chassinivån och känslan av att köra en Seat Mii eller Toyota Aygo är mer inställda bilar, men värdera ett segment där Rörligheten är grunden, att flytta främst enda staden där rå och effektivitet, Celerio är ett bra alternativ. hans 1,0 motorn 68 hk Vi kändes fantastiskt, mycket smidig, och tillbringar väldigt lite, cirka 5 l / 100 km i stan. Dessutom har bilen bra utbud för din lilla 3,60 meter. Även om det finns i GA klar 8,390 euro, är vi kvar med GL för 9,190 euro, bättre utrustade och luftkonditionerade.

Suzuki CelerioUtility: lärare inköp

Peugeot 208 1,6 BlueHDi / 75: från 11.650 euro

även om långt mindre än 10.000 euro du tycker är intressant verktyg marknaden upp (som en Ford Ka + eller Dacia Sandero), i denna mening höjer vi lite mer krävande. genom karaktär mest mångsidiga bilar, och en viss makt efterfrågan diesel och bensin, och en minimistandard för kvalitet. I den Peugeot 208 är en rund produkt, och om du väljer en Diesel oöverträffad: till priset av andra atmosfär bensin börjar Peugeot återförsäljare den 1 januari.6 BlueHDi turbodiesel vilken den är en lättare och rör sig bra.

Skoda Fabia 1.2 TSI: från 11.600 euro

den bensin alternativ i segmentet. Skoda Fabia är inte den sista verktyget på marknaden, men det är fortfarande en av de mest intressanta. mycket rymliga och funktionella, Den presenterar en Fantastiskt 1,2 TSI-motorn 90 hk ett riktigt konkurrenskraftigt pris. Mjukhet, bra förmåner, en låg förbrukning... och mycket mindre än den nya verktyget VW Group, som Seat Ibiza priset. Innan du ändrar ny generation (som inte har mycket) är det en stor chans att ta det för mycket lite. Stor bil.

Komprimerar: shopping lärare

Opel AstraOpel Astra 1,0 turbo: från 15,995 euro

Vi med tanke på hur marknaden just nu, och framtiden framför oss, kapitulera vi till bensin i kompaktsegmentet. Och vi började med Opel Astra, Årets bil 2016. Stort chassi, hög prestanda, anmärkningsvärt ... och upplevd kvalitet Turbo 1,0 motorn 105 hk mer än tillräckligt för att flytta den kompakta utan att spendera mycket. mycket runt bilen, bekväma och är i dag en mästare köp konkurrenskraftigt pris.

Ford Focus 1,0 EcoBoost: från 16,295 euro

Och vi kan inte stänga utan också tala om kompakta Ford Focus. Det har alltid varit en av de mer intressanta alternativ för dess värde / pris och även det sätter en dynamisk egenskaper som gör att du känner sig som en av de mer direkta och lättrörliga bilar i sitt segment. De som gillar sportig körning kommer att känna belönas. Dessutom dess 1,0 EcoBoost motor 3-cylindern är också underbart: 100 hk vilket utbredd mycket.

SUV: shopping lärare

Dacia Duster dCi 4x4: från 16.200 euro

Vi startade vår SUV tour med Dacia Duster. Men inte med en Dacia Duster någon, nej. Även om du har 10.000 euro och en marknad version är vi kvar här "exklusiva "Diesel 110 hk och fyrhjulsdrift. Om du vill ha en riktig 4x4 du inte hittar bättre priser. En ultraeffektiv motor, en hel del av tillförlitlighet och robusthet till rullning på alla ytor De gör Dacia Duster SUV som gäller för nästan allt.

Dacia DusterKia Sportage 1.7 CRDi: från 22.500 euro

Vi klättrar ett steg och gå till competidísimo kompakt SUV-segmentet. I det här fallet valde vi dieselbil med tanke på dess mer bekant karaktär och volymen och vikten av dessa fordon. Och här satsar vi Kia Sportage. Det är en av de bäst säljande, Mount 1,7 CRDi 115 hk med mycket bra prestanda, erbjuder en mycket attraktiv och det den mest kompletta i allmänhet. Svårt att knäcka. Nissan Qashqai dCi en Hyundai Tucson CRDi eller (detta med samma motor) är också bra alternativ, till ett mycket konkurrenskraftigt pris men något högre nu.

1,6 BlueHDI 5008/120 7 platser: från 26.900 euro

Vi avslutade vår SUV granskning av en annan plus size. Vi går till stort segment, med 7 säten... Vad som intresserar dig? Jo, först och främst, vi kom ut två alternativ: Skoda Kodiaq och Peugeot 5008. Antingen är ett utmärkt val, men vi var prissatta i dag med 5008 motor 1,6 BlueHDi 120 hk, tillräckligt för att flytta den att tala om en lätt SUV för sitt 4,64 meter lång. Bara kom ut på marknaden, har en spektakulär design och bra utrustning. För att kvalificera sig för en Kodiaq TDI, 150 hk och ja, du måste spendera minst 31,590 euro ... vilket inte är dåligt för bilen som är.

Salonger: master köp

Skoda Octavia 1,0 TSI: från 18,690 euro

Vi fortsätter att prata om Skoda, eftersom vi går in salonger och fann ett alternativ som alltid rankas bland de mest framträdande. Även om detta segment förbi sitt bästa, Du kan knappast hitta på marknaden en mer intressant bil genom kvalitet / storlek / pris den nya Octavia. med 1,0 TSI-motorn 115 hk Det är läcker och om du inte gör många kilometer per år (där kanske du skulle vara intresserad av 2.300 euro plus 1,6 TDI), är en exceptionell val. En av de bellboys större marknad, en stor inre rymd a En högpresterande motor, och en nivå av finish och uppriktigt sagt bra justeringar, gör en rund salong.

Skoda OctaviaMinivan: shopping lärare

Citroën C4 Picasso PURETECH 110: från 17.900 euro

Vi avslutar vår rundtur i marknaden med minibuss, där vi är kvar med två alternativ. i kompakt kategori, med 5 Spaces, Citroen C4 Picasso verkar vara en utmärkt familj val för sitt pris. Hur och mycket funktionell, och den nya bensinmotorn 1,2 PURETECH 3 cylinder 110 hk Det är också den mest konkurrenskraftiga. Inte en kula, men ger bra rörlighet och en mycket korrekt prestanda.

Ford Grand C-Max 1,5 TDCi / 120 7 ställen: från 23,200 euro

Vi kommer inte att 7-sits minibuss, och här är det också mer än tävlade beslut. Storlek och kapacitet, arbetar vi för att diesel, menRenault Grand Scénic bästa fall en Toyota Verso, Citroën Grand C4 Picasso eller Ford Grand C-Max? Bra den här gången, värdera hela var vi med Grand C-Max. Den har en stor känsla av körning, bra utrustning, massor av utrymme och bål, och en ny 1,5 TDCi motor av 120 hk som passar perfekt för de krav som vi krävt. hans genomsnittliga konsumtionen av endast 4,6 l / 100 km Det är en garanti och även om inte den snabbaste, fungerar väl.

Du kanske också är intresserad av:

Bästa SUV marknaden för mindre än 30.000 euro

De bästa bilarna och SUV Automobile Barcelona 2017

Bilar med bättre erbjudanden kan