Bästa SUV marknaden för mindre än 30.000 euro

Vi väljer 10 SUV mycket intressant för mindre än 30.000 euroVi väljer 10 SUV mycket intressant för mindre än 30.000 euroVi väljer 10 SUV mycket intressant för mindre än 30.000 euroVi väljer 10 SUV mycket intressant för mindre än 30.000 euro

Du kanske inte behöver en bil för att grusvägar eller snö att åka till, eller för all-terrain utflykter. Tills du förmodligen inte bor i en avlägsen landsbygden (eller andra) område ... så först du tjänar ett oändligt antal modeller som inte är dåligt. Men en de kommande månaderna planerar att köpa bil och inte vill investera dina budget på upp till 30.000 euro en "anodyne" konventionell modell. Tyst, du är en mer än vill ha en SUV, genom design och eftersom, objektivt, De är båda eller flera funktionella dörr inåt konventionella och mer mångsidiga format dynamiskt.

Vi har redan assimileras därför att stadsjeepar är baserade på bilarna i vår tid. så nu det finns små, medelstora och stora. Billiga och dyra. Och urban och familj. Fyrhjulsdrift, den skyddade kroppen, suspensioner av långdistans eller olika däck var till en början inneboende specifikationer, eller ja, SUV, men i dag är endast tillbehör om vi vill utnyttja möjligheterna till användning av vår SUV. Kort sagt, SUV gjorda för dagen och för alla situationer. Och 30.000 euro gå långt ... Vi började i alfabetisk ordning efter de bästa alternativen du väljer.

Q2 Audi: Premium

Ja, du kan också strävar efter att premiummärke. Audi erbjuder den nya Q2, kanske SUV lite framgår, men jag satte den bredvid en A3 och se större corpulence (och boendeförhållanden) och fysionomi "4x4" i en kompakt användning. du har fram till tre motorer att välja. Två TFSI bensin, 116 och 150 hk och 116 hk diesel.

Testet Audi 1,6 TDI Q2

Priser Audi Q2

Dacia DusterDacia Duster: den "SUV"

den SUV "låg kostnad" framför alla andra. Och inte av hans överkomligt pris den Dacia Duster förringar i områden som design (renoverat 2016), dynamisk mångsidighet och även utrustning. Pinton en bil, robust och praktisk, Renault begåvad med god mekanisk och märkts inom budgeten, tillgänglighet 4x4 dragkraft. I det här fallet din Kort 1st hastighet, Du kan göra detta SUV, en sann 4x4 off-road ... enkel, billig att underhålla.

Test 4x4 Dacia Duster 1,5 dCi

Dacia Duster priser

Hyundai Tucson SUV framgång

En av de mest framgångsrika modeller i sin klass, till följd av utmärkt produkt som är. Hyundai Tucson är en generös kompakta SUV, mycket full punkt för punkt, bra gjort och kvalitet, liksom alla Hyundai idag. Under 30.000 euro, har du övertygande Hyundai Tucson 1.7 Diesel 115 hk En liten, 1,6 bensin och 131 hk, båda med 4x2 överföring. Samma sak gäller för annan modell Märke Hyundai Group, Kia Sportage.

Hyundai testet Tucosn 1,7 CRDi 115 hk (jämförande)

Priser Hyundai Tucson

jeep GadeJeep Renegade: Äkta och personaldiad

säkert Mer äkta SUV SUV, Varumärke filosofi, design och slutligen Touch och drivande förnimmelser. Men du inte ser Jeep Renegade som en tuff tränare, men en modell som har lett den mest rutinerade av autentiska 4x4, vänliga, bekväma och raffinerad användning frågar en SUV sida. Med din budget på 30.000 euro, har du nästan hela sortimentet Renegade till ditt förfogande, så att du kan ha en sådan urban version, som extrema 4x4. En SUV med mycket personlighet.

Testet Jeep Gade Diesel 4x2 1,6

Priser Jeep Renagade

Mitsubishi Outlander: en omfattande SUV

EN 7-sits SUV med åtföljande motor? Mitsubishi ger dig en oemotståndlig kombination. En stor Outlander (4,7 meter lång), Med tredje sätesraden och 150 hk dieselmotor. Bara ge upp fyrhjulsdrift ... vad för många inte kommer att begränsa möjligheterna för din Outlander. SUV mycket bra för denna budget.

Mitsubishi Outlander test (jämförande)

Priser Mitsubishi Outlander

Peugeot 3008Peugeot 3008: årets bil 2017

Du har till ditt förfogande nästan hela området för nya årets bil: den Peugeot 3008. Många konstruktion utanför och innanför (men inte mycket stora), mycket körbarhet per chassi och dess diesel- och bensinmotorer, hög upplevd kvalitet och med all nödvändig utrustning för att en bil som just anlänt. Marknaden har också belönat honom i ett par månader, 3008 har blivit en kompakt SUV referens.

Testet Peugeot 120 hk 3008 BlueHDI

Priser Peugeot 3008

Renault Captur: den bäst säljande liten

exempel som SUV är också för städer (Peugeot 2008 Nissan Juke, Honda HR-V), från en enkel fråga om design, upp till objectivities som körkomfort (Du sitter högre) och urbana manövrerbarhet (Mer bekymmersfri med potthål, trottoarkanter etc.) Renault Captur är den bäst säljande modellen i sitt segment, Han argumenterar för mycket praktiska eftersom deras lösningar Sliding baksäte. Mekanisk utbud att fokusera på hinder av städerna, men även även göra Captur mycket villiga att slå vägen urbana SUV.

Testet Renault Captur 1,5 dCi 90 hk

Priser Renault Captur

Renault CapturAteca Seat: Den mest efterlängtade SUV

Det började med Seat mycket bra start sina äventyr SUV. Den Ateca är den första modellen i sitt slag i den spanska varumärket i en plan som vi vet kommer att fortsätta med den förestående ankomsten av en annan modell, urbana Arona, och med godkännande av tredjedel SUV Ateca ovan, och för upp till sju passagerare. Den exceptionellt Ateca uppfyller kraven i kompaktsegmentet. stora beboelighet, många mekaniska sort, den senaste utrustningen och hög prestanda och tillverkning.

Testet Ateca Seat 1,0 TSI och 1,6 TDI

Seat priser Ateca

Skoda Kodiaq: Giant

annan SUV oöverträffad in på marknaden genom ytterdörren, och aldrig bättre, för sin imponerande stämpel 4,7 meter längden (enorm trunk). Med den exempellösa Kodiaq vill Skoda sin tårta SUV. Tekniskt Kodiaq Ateca Seat klon, men Skoda har tagit storleken på din SUV ett steg över. I själva verket har Kodiaq 7-sätes versioner, men då barriären av 30.000 euro överskrids. Nedan bensinversioner 1,4 TSI 125 och 150 hk, med 4x2 och 5 platser.

Kodiaq testet Skoda 1,4 TSI 150 hk

Priser Skoda Kodiaq

Toyota C-HRToyota C-HR: hybrid SUV och aggressiv

och också hybrid. Toyota har dragit många design för att föreslå en SUV helt annan kompakt vad som finns på marknaden och ytterligare anpassas med hjälp av Prius hybridmotor Ecologio (Inte heller glömma Kia Niro). Resultatet? Toyota C-HR res en SUV köra futuristiska utseende och. Dess mekanik möjliggör många stunder driva elmotorn ensam i staden och motorväg. Mycket effektiv, men kanske inte lika dynamisk än sin suggestiva designen kunde förmedla.

Testet Toyota C-HR

Priser Toyota C-HR

Du kanske också är intresserad av:

Det bästa och de sämsta SUV Consumer Reports

Bästa SUV Geneva Motor Show

Den mest exklusiva SUV-marknaden