Så bilar av Guardia Civil följde protester i Barcelona

Civilgardet bilar skadades av € 135,000 efter protester från BarcelonaCivilgardet bilar skadades av € 135,000 efter protester från BarcelonaCivilgardet bilar skadades av € 135,000 efter protester från BarcelonaCivilgardet bilar skadades av € 135,000 efter protester från Barcelona

Dings, platta däck, strimlad multimedia utrustning, krossat glas och månar, klistermärken och alla typer av skador. Vi upptäckte i en kampanj i Katalonien Hur var de fordon av civilgardet tre Nissan Patrol plus några turism kamouflerade, Efter protester förra dag September 20 i Barcelona. Speciellt inträffade skador i samband med en offentlig protest innan rättskommitté som trädde ministeriet att göra handlingar som hör till illegala samtal folkomröstning den 1 oktober.

den Unified Association of Civil Guards (AUGC) och rapporteras i de följande dagarna angreppen på fordon kroppen, även visar hur olika fotografier låg bakom protesterna. en gång uppkommen skada expertutlåtande och bedömas skada på motorer, stötdämpare, målarfärger och material bilar, kroppen själv Han har stigit till High Court hela beloppet av skadan.

Således förflyttas förfarandet samla en slutliga mängden av skada av 135,632 euro värt, enligt en kopia av budgeten i förväg uteslutande av El Confidencial förra 9 oktober. I den beskrivs i skador på tre fordon och reparationskostnader: den först 33,729 euro värda, den 34.708 sekund genom och tredje och sista, till 67,193 euro. Här, förutom full nivå reparera kroppen och inredning, var man tvungen att byta ut både motorn och instrumentbrädan och ratt. Allt också ingick fullständig rengöring och desinficering. I galleriet kan du se den stat där de var alla.

Du kanske också är intresserad av:

försäljning, fabriker, varumärken: hur konflikter i Katalonien påverkar bilindustrin