Volvo XC40 ny SUV lovar maximal funktionalitet: så kommer

Volvo XC40 lovar revolution inneVolvo XC40 lovar revolution inneVolvo XC40 lovar revolution inneVolvo XC40 lovar revolution inne

Volvo XC40 löftena att bli en revolution inom segmentet Urban premium SUV. För tillfället ej har officiella bilder på svenska bilen, men vi vet flera saker: Det kommer att släppas före slutet av 2017 Inte på Frankfurt Motor Show, där varumärket inte kommer att vara är nuvärdes, kommer hybridvarianter, motorer tre och fyra cylindrar ...

Volvo hand, vi vet också att vi har arbetat mycket, mycket noggrant i ett avsnitt i synnerhet: lagring och hantering av föremål inne i bilen. Det svenska märket Han lovar "i slutet av oordning" och att föraren i framtiden Volvo XC40 kommer inom ramen för armarna allt du behöver att lagra dina personliga saker. Och dessutom, de är utom synhåll för resten, även hjälpa till att "rensa ditt sinne".

Hur de har gjort? Först genomför en forskning för att ta reda på problemen med förare i vardagen att lagra dina tillhörigheter i bilen. Så de kom fram till att de flesta bilar hade svagheter i detta avseende ... och därmed började arbeta i den nya XC40.

Volvo XC40, allt på

Volvo XC40: lösningar av alla slag

Förutom varumärket nya modulära plattform, Volvo XC40 som kommer att vara runt Längd 4,4 meter- avsedd att vara referens i termer av funktionalitet, utrymme och lagringskapacitet inuti. Från och med dörrar: Svenska flytta högtalarna för att rymma fack fånga ett par flaskor, en bärbar dator eller surfplatta. Dessutom, XC40 har en sub-woofer innovativa införlivad i instrumentbrädan, vilket också kommer att ha Särskilda kreditkortsplatser eller andra kort.

i central tunnel, belägen mellan framsätena, vara ett område med ett stort kapacitet Tissue Box och liten behållare i vilka lämnar rester som en papperskorg. För telefonen kommer Volvo XC40 har ett utrymme för trådlös laddning och USB-portar för detta ändamål. den handskfack, Under tiden kommer du att ha en liten hopfällbar krok att se till, till exempel, väskor eller ryggsäckar. Under sätena Det kommer också att finnas två separata små utrymmen för förvaring av tillhörigheter, såsom tabletter eller små föremål.

den bagageutrymme Volvo XC40 lovar av referens också vara användbarhet och funktionalitet. Förutom att ha en slutna utrymmet under marken, kommer det att finnas en speciellt system för att separera effektivt bagage, och två krokar för att fästa och andra fyra krokar belastning att bära bagage bekvämt. den baksäten har en elektronisk mekanism för att blåsa knappen, fäll ryggstöden och få en helt platt lastutrymme.

Volvo XC40

Du kan också vara intresserad

XC20 Volvo: En annan SUV att konkurrera Q2?

Volvo XC60: alla nya SUV priser

Volvo kommer inte att investera mer i dieselmotorer