Lada X-koden, den nya lilla SUV Russian

Fler rivaler i slaget vid små SUV: anländer från Ryssland Lada X-kodFler rivaler i slaget vid små SUV: anländer från Ryssland Lada X-kodFler rivaler i slaget vid små SUV: anländer från Ryssland Lada X-kodFler rivaler i slaget vid små SUV: anländer från Ryssland Lada X-kod

AvtoVAZ den ryska tillverkaren majoritetsägt av Renault-Nissan har just visat vid Moskvas bilsalongen sitt senaste projekt: A Små SUV ser mycket modern att eftersom Lada röntgen, kännetecknat av plying bildar sidodörrarna och ge ett unikt utseende.

Medan Lada X-Ray -En modell och produktion genom att använda samma plattform för alla Dacia- Det var nu visas på version Cross Concept, med sidoskydd och mer utrymme, för att göra det mer Campero; X-koden, som är namnet på den nya konceptbilen Lada, gjorde han sitt första framträdande inför allmänheten.

Utformningen av Lada X-Code Steve Mattin är för närvarande chefsdesigner för AvtoVAZ och tidigare, far till modeller som Mercedes ML och GL. Allt arbete kring Lada X-koden, som har en relativt närmare titt på vad som kan vara bilen vars produktion skulle börja nästa år, Det har hållits på plats hos företaget Tolyatti, historisk eftersom det startades 1977 produktionen av den ikoniska Lada Niva.

Lada X-koden, motorer och växellådor

Lada X-kod rival SUV som redan finns på den ryska marknaden som skulle vara Nissan Juke, Renault Captur, Skoda Yeti, Peugeot 2008 ... Som de två första, skulle ha laddade motorer Bank organ förmodligen Alliance, 1,2 TSI fyra cylinders- men till skillnad från dem, kanske med en ökat utbud av alla-hjulsdrivna versioner, denna möjlighet när det gäller Juke är koncentrerad till de två versionerna av högre effekt, men även Renault Captur övervägs.

Bland bidragen från Lada X-koden skulle ha den så kallade Lada Connect ett telematiksystem Smartphone som kan skicka information till bilen och i den närmaste framtiden, njuta molntjänster.

Funktionerna i Lada Connect är låsa och låsa bildörrarna, kontrollera deras status, slå på belysningen eller tuta för att lokalisera den på en parkeringsplats, ta bilen på en karta, få meddelanden om alla slag eller om bilen det har bogseras. Det kommer också att vara möjligt att låsa motorn och skicka bilen läget till polisen eller helpdesk, slå på luftkonditioneringen på distans ta emot data på underhåll och boka tid eller få fjärrfelsökningsinformation. Systemet analyserar likaså erbjuder dagliga körning statistik.

Lada X-Ray och Vesta Sport, sport versioner

Utöver denna jacka versionen av Lada X-Ray och X-koden snart kommer att integreras i området för tillverkaren säljer fler bilar i Ryssland, både den första, X-Ray som Lada Vesta, den kompakta fyrdörrars sedan, har presenterats vägar sportiga versioner som snart kommer att nå produktion.

Lada Vesta Sport

utanför en mer aggressiv och aerodynamiska anordningar, dessa versioner sticker ut höjd sänkt fjädring eller genom bidraget av hjul med stor diameter 18 ". Lada X-Ray och Vesta Sport, som de kallas, har en 1,8 liters motor som tas från sin ursprungliga 122 hk till 150 med förändringarna i utbytet av din motor och avgassystem.

Du kan också intersar

Vesta Lada sedan, den 'billiga' Russian

Renault Kaptur, deras mest off-road bara för Ryssland

AvtoVAZ Xray Concept, lyxen SUV från Ryssland

Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis