Officer! Jaguar E-Pace: detta är den nya kompakta SUV

Jaguar E-Pace: alla foton av den nya kompakta SUVJaguar E-Pace: alla foton av den nya kompakta SUVJaguar E-Pace: alla foton av den nya kompakta SUVJaguar E-Pace: alla foton av den nya kompakta SUV

han gick Jaguar SUV världen sidan F-Pace för ett år sedan. Nu, på mindre än tolv månader, är inte bara den här modellen mest sålda bilmärket, men även ger upphov till ansluta två nya förslag att erbjuda SUV: Elektrisk I-Pace, och E-takt som i dag har officiellt presenterat en steg lägre i storlek.

den nya Jaguar E-Pace Det är väl placerad att öppna nya Jaguar SUV intervall och mätas 4,4 meter, bara fyra centimeter mer än Range Rover Evoque ström. F-Pace ögonblick kvarstår som flaggskepp med sina 4,7 meter lång, men inte för länge. I den bärbara datorn nästa jobb Jaguar J-Pace finns en stor, i närheten av fem meter, och 2019. Medan tidigare, och för efter sommaren 2018, Vi har redan nämnt I-Pace: A SUV coupé av 4,68 meter kommer att erbjuda en elektrisk endast framdrivning-ca 350 km från autonomy- och kommer att tillverkas av Magna Steyr i Österrike.

Men låt oss först ny hand: det Jaguar E-Pace. den nya kompakta SUV Det kommer att ta aluminiumplattform öppnade XE saloon och använder detta material genom 75 procent, så att den kan sänka vikten också anta exklusiv. använder också mekaniskt Ingenium Dieselmotorer och bensin gruppen (den första Jaguar att endast räkna dem i sitt sortiment) alltid 2,0 liter: För nu förväntas inte V6.

Jaguar E-PaceJaguar E-Pace: motorer

i Diesel, Jaguar E-Pace kommer att få befogenheter 150, 180 och 240 hk, medan bensin han satsa på 249 motorer och 300 hk, alltid med 9-växlad automatisk växellåda, Medan upp till 180 hk diesel med manuell växellåda kan väljas och kommer att erbjudas med front- eller allhjulsdrift med ett utropspris på 37.400 euro. Då kunde det finnas en version SVR klart idrotts färgämnen, om än med fyrcylindriga motorer.

denna nya Jaguar E-Pace leker med korta överhäng, ett en luft coupe, mindre uttalad än i sin äldre bror (I-Pace el), men inte tillgripa Chrome Frame på dörrarna för att förhindra färgämne som klassiska överlägsna produkter. Dessutom är de vanliga smala strålkastarna senaste Jaguar förändrats till några fler liknar F-Type sport -De bakre linser om de satsar effekten vässade som arbetade med de koncern former.

Jaguar E-Pace: Driving under kontroll

Dynamiskt, den Jaguar E-Pace kan du skräddarsy ditt svar vägen. Det är möjligt att göra justeringar accelerator, adress, ändra och när det är tillgängligt, system Adaptiva Suspension Dynamics, som övervakar fordonsrörelser varje 2 millisekunder. Alla E-Pace erbjuda ett system Jaguardrive kontroll, Det erbjuder föraren fyra körlägen: Normal, Dynamic, Eco och Regn / Is / Snö. Dessutom grundläggande versioner av avancerade front- eller all-wheel drive system erbjuds.

den Jaguar E-Pace fyrhjulsdrift hantera momentaxlarna mellan vem realtid. den standard Drivlina skicka vridmoment till bakhjulen om du förlorar greppet om framsidan, medan de mer sofistikerade Aktiv Drivlina AWD (aktiv momentfördelning) Skulle arbeta med i stort sett 100% vridmoment till bakhjulen och från data som samlats in av olika sensorer modifiera vridmomentet på varje hjul, vilket möjliggör en mer neutral beteende baserat understyrning ökande motmoment på det yttre hjulet och överstyrning sända mer vridmoment till framhjulen. Två separata kopplingar på varje bakaxeln kan minska eller öka vridmomentet till var och en att ta emot alla tillgängliga. detta samma funktion tjänar till att maximera dynamik understödda av ett system selektiv bromsning kurva- När det handlar om, eller ta maximal dragkraft på hala underlag.

Jaguar E-Pace: PhotosOch inuti, nya Jaguar E-Pace är så raffinerad och exklusiv som den mest ambitiösa Jaguar. De interna linjer är inspirerade sportighet explosiva F-typ, medan funktionellt lovar många hål slid för att lägga till en kommande kapacitet 30 liter, inklusive två separata utrymmen för att lokalisera smartphone och tablett. hans meddelar 577 liter bagageutrymmet kapacitet och inkorporerar motoriserad öppning Keyless fot rörelse.

När det gäller personal, uppkoppling och underhållning ombord de inte har antingen ignoreras i den nya Jaguar E-Pace. SUV levereras som standard med systemet Infotainment Rör Pro med 10-tums pekskärm och alternativ, en digital instrumentering med 12,3 skärm". Utanför är ny projektionssystem av information på vindrutan (Head Up Display), Vilka kommer att återgivning data såsom motorvarvtal och integration av mobiltelefon, vilket gör att E-Pace linjer eller föreslå musik för att liva upp resan. Det kommer också att ge Innovativ Active Key System: Ett armband vattentät att öppna bilen olåst.

Varnings system i fordon blinda, perifera kammare som avgör mötande trafik, parkeringsvakter eller nödbroms är också bland de aktiv säkerhet av en Jaguar E-Pace som vill mycket hög. Kanske vi mellan frågor ögonblick Vikt: trots att använda aluminium, någon version av E-Pace låga 1.700 kg.

Du kanske också är intresserad av:

Den nya Jaguar E-Pace, testas under extrema förhållanden

Komplett utbud av Jaguar, förbättrad

Det är den nya Jaguar XF Sportbreak