Ford Tourneo Courier 2014 mer effektivitet och utrymme

Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014Ford Tourneo Courier New 2014

mer lastutrymme, Detta är en av de mest framträdande dragen i den nya Ford Tourneo Courier 2014. Nämligen undertecknandet av ovalen förklarar en volym av rymden bagageutrymme av 708 liter, en kapacitet som kan ökas upp till 1656 liter när du fäller sätena i den andra raden.

Området av motorer Ford Tourneo Courier 2014 det är mer effektivt. Diesel som erbjuds, kan du välja mellan en 1,5 TDCi 75 hk och 1,6 Duratorq TDCi 95 hk. För den senare motor, meddelade Ford en genomsnittlig förbrukning av 3,7 l / 100 km och 97 g / km CO2.

För dem som föredrar bensin, den Ford Tourneo Courier kommer också att finnas med den prisbelönta turboladdad tre-cylindrig motor 100 hk 1,0 EcoBoost, för den amerikanska varumärket en genomsnittlig förbrukning av förskott 5,2 l / 100 km och en genomsnittlig nivå CO2 119 g / km.

Ford Tourneo Courier 2014den Ford Tourneo Courier New Du kan ha ett brett teknikinnehåll element som enhetens start-stop motor Auto-Start-Stop, den hastighetsbegränsare, samt styr däcktryck. När det gäller säkerhet, den Tourneo Courier Den innehåller stabilitetskontroll med start i backe hjälp nödbroms stad, antispinnsystem, lutning eller lindring släpvagn gungning kontroll, bland annat.

anordningen Ford SYNC styrs av röst, tillsammans med nödhjälp systemet Emergency Assistance De är tillgängliga för att hjälpa passagerarna att ringa den lokala räddningstjänsten i händelse av olycka. Denna modell kommer att finnas tillgänglig med tre utföranden: Ambiente, Trend och Titanium.

detta Ford Tourneo Courier delar global plattform för små bilar Ford, så det är att införliva tekniska element som också montera Fiesta och B-Max. Med ankomsten av den nya versionen Courier, Tourneo område sträcker sig över sitt val när det gäller antal kroppsvarianter, och bildade i dag av Tourneo Connect Tourneo Connect och Tourneo Grand Custom.