Audi Q8, lyx SUV på Detroit Motor Show 2017

Audi Q8 2017 första bildernaAudi Q8 2017 första bildernaAudi Q8 2017 första bildernaAudi Q8 2017 första bilderna

Audi kommer att presentera en förhandsvisning av dess framtid Audi Q8 Under januari månad 2017 Detroit lounge. Det är ett koncept som kommer att vara långt ifrån definitiva funktioner i bilen. Det är en Lyx SUV stor och en emotionella estetik, Tack vare ett mycket lågt tak och en formspråk med idrotts minnen.

den Audi Q8 du kommer den största SUV intervallet, belägen i ett övre segment till allt som erbjuds Audi just nu. Tekniskt sett Audi Q8 MLB Evo plattform som delas med nuvarande Audi Q7 och andra modeller av märket längsgående motor Audi, tillsammans med annan den Volkswagen grupp Bentley Bentayga gillar. Därför är det troligt att Audi Q8 Räkna med en hög grad av förfining, rida kvalitet och komfort av att delta oändliga körning både komfort och säkerhet och effektivitet.

Används sedan MLB Evo arkitektur, Vi räknar med att kommer att innehålla föremål såsom integrerad styrning, pneumatisk och elektromekanisk stabilisator suspension, även om det kan överraska oss med någon annan innovation som den elektriska turbo Audi släpptes av SQ7, eftersom vi inte får glömma att detta är en äkta Flagship i SUV området. Med utnyttjande av de sekundära strömförsörjning 48 volt, kan man använda sig av ljus hybridiseringsbetingelser lösningar av vissa mekaniska eller energiåtervinningsanordningar i suspensionen. I officiella bilder presenterade Audi du kan se logotypen e-tron på frontspoiler, som avslöjar närvaron av grupp plug-in hybrid drivmedel.

Audi Q8 Detroit 2017Ansvarig för design Audi de säger att omtolkar några estetiska detaljer i Audi Sport Quattro 80s Faktum mellan huven och galler finns tre små luftintag som påminner om den Audi Sport Quattro Han visade på motorhuven. De bakre hjulhusen är mycket skrymmande, och den C-stolpen påminner även Audi Sport Quattro. Andra designdetaljer som definierar Audi Q8 koncept De är åttkantiga single frame-grillen, större än någon annan hittills kännetecknas av att mycket skulpterade tredimensionell form, stil med den senaste skapelser Audi. Framstående steg fram och bakhjul är vanligtvis versioner quattro och bringa balans till utformningen med fokus på hjulen.

den konceptbil Audi Q8 att läggas fram vid Detroit Motor Show har en intern konfiguration av fyra bekväma säten med generösa nivåer av boendeförhållanden även i höjd, trots stil "coupé" återspeglas i den yttre designen.

Du kanske också är intresserad av:

En annan Audi Q syn: ny Q8

Audi Q8: lyx coupe SUV

Audi Q7 3,0 TDI quattro tiptronic, den mest bekväma SUV