Toyota RAV4, nya tillbehör till 2016

2016 Toyota RAV4 Tillbehör2016 Toyota RAV4 Tillbehör2016 Toyota RAV4 Tillbehör2016 Toyota RAV4 Tillbehör

2016 Toyota RAV4 finns med nya tillbehör som kan läggas till någon version.

Bland extramaterialet finns Japanska SUV, finner vi parkeringsassistanssystem fram och bak, infotainmentsystemet Toyota Touch 2 & gå (Plus alternativet), den takräcke (För att placera kuggstången, kuggstången, de skidor eller snowboard) såväl som dragkrok, välja mellan fasta och flyttbara och med ingår monteringssats.

I den estetiska delen diskuterar vi ny klädsel -Finns huden svart eller beige-färgad, och skyddselement såsom en främre bar och formning av stötfångaren och bottnen av dörrarna, sido trösklar, mattor tillverkade av gummi eller täckplattan till kängan. Det ger också dörr steg med upplyst logo. Element som stoppning, färg och hjulen är skyddade av lösningen Toyota Protect, en produkt som kan hålla dem och hålla dem blanka längre.

Andra tillbehör som kan ingå i Toyota RAV4 finns olika modeller barnstolar och Rear Entertainment System, där du kan välja eller inte elinstallation och köpa DVD-systemet Portail två TFT 7 tums skärmar, en master (handtag återge valda innehållet och projekt på den sekundära skärmen).

Versioner tillgängliga i Toyota RAV4 De finns bensinmotor 2,0 VVT-i 140 AWD 151 CV, propellern Diesel 2,0 D-4D 150D 4x2 143 hk och hybriddrivsystemet, den senare med en bensinmotor 2,5 155 hk och en elektrisk motor 105 hk vid framaxeln (måste lagt till en annan 68 hk elektrisk motor på bakaxeln för Toyota RAV4 Hybrid AWD AWD). Den resulterande totala kraften i modellen i sin hybridversion är 197 hk.

Du kan också vara intresserad

Toyota RAV4, priser

Första intryck och konsumtion av Toyota RAV4

Toyota RAV4: 5 skäl att köpa

Toyota RAV4 Hybrid försökte vi

Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis