Fiat Toro 2016, den första officiella bilden av den nya pick-up

Fiat Toro 2016, den första officiella bilden av den nya pick-up

Precis som all-terrain har mestadels klar genom att överge den tidigare filosofi tuffa killar, det pick-up verkar också gradvis kommer att utvecklas från verktyg för strid, nästan semiprofessionell användning, praktiska 4x4 fordon mer bekväm och raffinerad. Det finns även tillverkare som vågar i dag och för att nämna detta nytt koncept: SUP (Sport Utility Pick-up). Nu vet vi att en av deras första representanterna kan vara den nya Fiat Toro, vars främre bilden har just presenterat den officiella italienska märket med en första "teaser".

Hittills finns det lite information om denna nya Fiat Toro. Vi kan se till att kommer att nå den latinamerikanska marknaden i början av 2016, men det är ännu inte bekräftats senare framträdande i Europa. är kommer att tillverka i staden Pernambuco i Brasilien, i samma fabrik som få Jeep Renegade och enligt försäkra olika sätt i Sydamerika, det kommer att ligga ett steg över den aktuella upptagnings Fiat Strada, med nära SUV koncept i komfort och förfining, men i sin tur under skrymmande Toyota Hilux eller Ford Ranger. Detaljer som skulle placera denna New Fiat Toro i miljön, eller kanske till och med något under den 5 meter längd.

Flyr därför en ekonomisk begrepp som Strada, lovar den nya Fiat Toro vara en snygg fordon varje väg, praktiskt för dem som söker utrymmeskrav, mycket lastkapacitet och god komfort och utrustning för användning på en daglig basis. Dess fram shower och en mycket sportig och aggressiv bild, som domineras av en kraftfull LED-optik. Det verkar förvisso ta många funktioner i Fiat Concept FCC4, presenteras bara ett år sedan varumärket i Brasilien, att dra nytta av firandet av Hall of Sao Paolo.

den Fiat Toro har en dubbelhytt kropp, med fyra dörrar och en god inre kapacitet för 5 passagerare. Enligt publicerade latinamerikanska medier, kommer det att erbjudas i 4x2 och 4x4, och kunde rida bensin eller turbomotorer, även om deras marknader börja marknadsföra en schemalagd bi-bränsle version 1.8L och omkring 140 hk. Allt tyder dessutom som kommer att bli en tuff konkurrent för ny Renault Duster Oroch (den pick-up version av vår Dacia Duster) Börjar franskt märke den här månaden för att sälja på marknader som Brasilien eller Argentina. Du är inte förvånad, därför att mycket snart vet vi fler alternativ till denna nya segment "SUP" och det verkar inte finnas någon tvekan om att ta form och tydlig tillväxt.