Renault Espace, alla dess hemligheter. video

Renault Espace, alla dess hemligheterRenault Espace, alla dess hemligheterRenault Espace, alla dess hemligheterRenault Espace, alla dess hemligheter

den femte generationens Espace förvisar sammanslutning av idéer med minibussar, åtminstone i dess yttre estetik. Mer markfrigång, inte full, och en grov, typisk för SUV, det yttre utseendet är funktioner av den tidigare föregångare minivan. radikal förändring utseende Espace upplevs av anländer tillsammans med den senaste tekniska utvecklingen inom diamant märket.

Dessa är alla förbättringar jämfört med föregående generation, med anor från 2002. Lättare, Det minskar 250 kg, tack vare den nya arkitekturen CMF, införliva aluminium dörrar och huv, det förbättrar aerodynamiken och uppnår en minskning av förbrukningen av 20 procent tack vare ny och effektiv 1,6 diesel och bensin.

Men om förändringarna Espace segment är bara i utseende, eftersom själ behåller sin mångsidig och anpassningsbar vehikel han föddes med den första generationens modell av Renault. Star, One Touch, vilket gör de två bakre raderna vikta platser i en enda knapptryckning, hand både stam och genom R-Link i webbläsarskärmen. Finns i versionerna 5 och 7 säten, erbjuder en oklanderlig beboelighet, tack vare tillväxt i längd, är bara "fånga" höjd sänkte, högre passagerare kan ha ett problem.

Även Renault stödjer och order, kommer inte att vara förrän våren när vi ser de första enheterna på gatan. Det kommer att avvika från 30,950 euro, Life dCi 130 hk version.