Toyota RAV4 äventyr, en SUV för upptagna familjer

Toyota RAV4 äventyr, med en bild mer CamperaToyota RAV4 äventyr, med en bild mer CamperaToyota RAV4 äventyr, med en bild mer CamperaToyota RAV4 äventyr, med en bild mer Campera

Om du gillar Toyota RAV4 men du saknar en mer Campera bild, Du bör inte glömma bort de senaste nyheterna att denna SUV har presenterat den japanska varumärket i Salon Chicago. Detta är den Toyota RAV4 Adventure, en begåvad version av en nivå speciell yta riktar sig till dem som söker större kontakt med naturen på helger eller leta efter en modell som passar dina idrotts hobbies.

Toyota RAV4 äventyr: med skydd och däck 18 ''

Det kommer inte att konkurrera på en raid, men Toyota RAV4 Adventure är bättre förberedda för att flytta bort från asfalts tack vare en estetiska paket som de belysa de svarta aluminiumfälgar 18 inches med en specifik design och däck 235/55 och skydd metallisk färg organ för förstärkning av underredet, i området för den främre eller bakre stötfångaren och båda sidor. den svart finish också sträcker sig till takrelingar och husen av de viktigaste strålkastare och dimma.

Toyota RAV4 Adventure har också ett dekorativt band på motorhuven och bär en logo anpassning "Adventure" på bakluckan. Det finns med Framhjulsdrift, en begränsad slirdifferential, eller fyrhjulsdrift. I båda versionerna är standard en speciell kit, med ett mer sofistikerade radiator förstärkningar i kylsystemet och en specifik motorolja och transmission. tillgänglig Specialfunktion trailer, lutning börjar hjälpa kontroll och nedfarter.

Toyota RAV4 AdventureToyota RAV4 äventyr: Interior Anpassning

Toyota innebär också något som ökar markfrigången av kroppen RAV4 äventyr, men utan att specificera hur. Inuti innehåller också specifik garrisoned, Lätt att rengöra en mus avsedd för användning i alla väder, dekorerad med logotypen för den här versionen trimmar trösklar dörrar och ett utlopp på 120 volt i bagageutrymmet.

Toyota RAV4 äventyr bör till salu i september, fastän de marknader som det kommer inte i detalj, eller säga om grönare versionen, RAV4 Hybrid, kommer att gynnas av särskild yta Adventure.