DS 4S: kompakt, premium och exotiska

DS 4S, endast för den kinesiska marknadenDS 4S, endast för den kinesiska marknadenDS 4S, endast för den kinesiska marknadenDS 4S, endast för den kinesiska marknaden

Fram till Peking Motor Show i år, förra måndagen den 25 öppnas, DS sålts i kinesiska marknaden dess salonger DS 5 DS 5 LS och SUV DS 6. Kina blir allt viktigare i målen för den franska premiummärke, till den grad att representera närvarande 20 procent av dess globala försäljningen och har en Fabriken i den asiatiska jätten (särskilt i staden Shenzhen).

Det är just i dessa anläggningar, preconception i Frankrike, där det kommer att tillverka DS 4S, den nya kompakta DS kommer att sälja exklusivt för den kinesiska marknaden. Blanda inte ihop detta med DS 4 ser vi på våra vägar, eftersom estetiskt har lite att göra 'vår' DS 4 Åtgärder 4,28 meter lång, med Kinesiska DS 4,44 meter 4S (C4 mäter 4,32 meter).

DS 4S

estetiskt, endast delar grillen 'DS Wings' på framsidan, typisk för alla DS bilar och strålkastare med ledes- teknik är mycket lika. Resten, inget att göra. Titta på de mer 'normala' och liknande bakdörrar som har Citroen C4 att vissa dörrar har DS fyra europeiska.

med en exklusiv röd 'Mörk Fire' presenteras på den nya DS 4S i Peking, vi inser också den unika designen av bakljusen. Talar som av interiör, denna enhet sänder också rött på instrumentbrädan och dörrpaneler, full läder, och stolar, med exklusiv klädsel kallas 'armband'. När det gäller anslutning, DS meddelar upp till 24 olika tekniska funktioner inom systemet 'DS Connect'.

Slutligen, i mekaniska sektionen, de nya DS 4S kommer att finnas i tre varianter av olika bensin: Den tricilíndrico PURETECH, som kommer till Kina för första gången i denna modell i sin version av 130 hk; och två varianter THP 160 och 200 hk, EAT6 i samband med automatisk nästa generations system med 'Stop&Start'.

DS 4S

Du kan också vara intresserad

Blue Opera DS 4, en begränsad färgskala

3 DS Performance, de sportig DS

För att testa den nya DS 3 1,2 130 hk 6V PURETECH