Nissan Murano Hybrid, ny crossover hybrid till Kina

Nissan Murano HybridNissan Murano HybridNissan Murano HybridNissan Murano Hybrid

Erfarenheterna från tillverkaren Nissan inom området för hybrider Det är särskilt känd för sin lyxvarumärke, Infiniti. Nu är det Nissan själv att satsa igen för att utrusta sina fordon en av dessa effektiva mekaniska: den ny Murano Hybrid, världspremiär på Shanghai Motor Show 2015 Nissan Lannia företag.

Baserat på den tredje generationen av den 'crossover' Japan, som började säljas i slutet av förra året 2014, denna nya hybrid version kombinerar 2,5 bensinmotor laddad fyrcylindrig med 250 hk och 33,5 mkg, med liten elmotor som ger 15 extra kW (20 hk). Det är samma värmemotor hybrid hus, Infiniti QX60 Hybrid.

Nissan Murano Hybrid

Den mekaniska hybriden är ansluten till en Litiumjonbatteri genom en kontinuerligt variabel transmission CVT och ett system Intelligent dubbelkopplingDen första kopplingen är belägen mellan bensinmotorn och elektrisk, och den andra mellan den senare och överföring. Även om han inte gav prestandasiffror, Nissan höjdpunkter prestanda dess mekaniska hybrid, 'ekvivalent med en V6 3.5L', och på samma gång, med effektivitet liknar en motor av endast 2,0 liter.

Det förväntas att den nya Nissan Murano Hybrid når återförsäljare av varumärket i Kina denna sommar. Även om det inte bekräftat ankomsten till andra marknader, kan det förväntas att den nya 'crossover' hybrid japansk mark, åtminstone i USA.