Citroen Divine DS, främja DS4

Citroen Divine DS en DS4 är en pärlaCitroen Divine DS en DS4 är en pärlaCitroen Divine DS en DS4 är en pärlaCitroen Divine DS en DS4 är en pärla

Vi står inför en kompakta 4.21 meter (6 centimeter mindre än den nuvarande DS4), som står framför allt av en stor bredd -1,98 meter bred (+17 cm) - och mycket reducerad höjd-1,35 meter (17 cm) - som förbättrar den dynamiska och muskulatur hos aggregatet och som ger föraren en körposition i jämnhöjd med asfalten.

I design, kommer den främre att följa föreskrifterna som fastställts av DS6 och DS 5LS, med en mer muskulär och kantig luft. I det här avsnittet belyser kraftfulla metallfälgar 20 tum -med flytande radioapparater som inte är anslutna till centrum och hjul- tak konfiguration, med en estetisk påminner om skalor för en reptil och leka med kontraster för att ge ljus till det inre och lysa utåt.


lyx överallt

Inne i kabinen, har det varit noga med att i minsta detalj och lyx och exklusivitet blir huvudpersonerna. den mittkonsol med en inspirerande design i form av en ryggrad, Den är belagd med vitguld, specifika kontroller, prydd med snidade stenar och som en digital klocka på konturen infogas svart granit med nyanser av guld. Samtidigt eller mindre slående, finner vi en rektangulär ratt att enligt Citroen 'förutser drivande förnimmelser opublicerad'.

Slående en enorm multifunktionsdisplay, belägen i den överliggande konsolen, vilket frigör utrymme på instrumentbrädan och ersätter backspegeln, eftersom det säkerställer den bakre vyn. Dessutom är någon extra fysisk skärm ersatt av en virtuella displayen på vindrutan queproyecta väsentliga data för körning

den klädsel Seat går också partiet och exklusivitet är vi citerar ordagrant "anilin läder exceptionell kvalitet, noggrant utvalda och speciellt garvade av Seton garveri med möjlighet till vitt guld insatser. Dessutom är det att arbeta med lyxmärken som Swarovski -cristales- eller Lesage -bordados-. Det finns ingenting.

Men det är inte allt. Konfigurationen och anpassningsmöjligheter är mycket stora. I själva verket, instrumentpanelen och dörrpaneler kan bytas ut på 15 minuter och du kan välja tre rum eller olika anpassningar: 'manliga' Paris chic 'eller' Fatale punk 'uttrycker respektive enkelhet, förfining eller rebeldia.

Mekaniskt utrustar den gudomliga DS en 1,6 THP turbo direkt bensininsprutning 270 hk och ett maximalt vridmoment på 33,9 mkg mellan 1900 och 5500 rpm. Euro6 kompatibel och avger bara 145 g / km CO2.

Den Gudomliga DS debuterar i Chantilly Concours d'Elegance på söndag September 7, 2014 och kommer att se i Paris Motor Show.