Priserna på Lexus NX, den kompakta SUV varumärke

Priserna på Lexus NXPriserna på Lexus NXPriserna på Lexus NXPriserna på Lexus NX

den NX är kompakt SUV Lexus 4.63 m Largo - åtgärder ska placeras strax under RX. Enligt uppskattningar av märket i Spanien och det första hela året som är till salu -2015- avslutas med några 1200 sålda enheter, så att kommer att utgöra ryggraden i Lexus intervallet med genomsnittliga CT200h och IS sedan.

Vi började med hybrid

Lexus NXNX kommer i princip animerade endast en hybrid drivlina; även om det förväntas att börja året -February, probably- förväntar oss också en rent termisk version med en 2-liters bensinmotor 238 hk laddad utbyte.

Hybriden når 197 hk och dess drivmedlet förbrännings samma 2,5 Lexus Atkinson cykeln har använt, till exempel, i IS300h. Dessutom har denna version NX300h har alltid en elektrisk motor av 143 hk i kombination med det av bensin under huven. Det finns en andra, även elektriska -Detta, 68 hk, för att flytta bakhjulen i 4WD versioner, även om den slutliga effekten hos båda framdrivningssystem är exakt samma som 2-hjulsdrift och prestandafunktioner i både, alltför: accelerationen från 0 till 100 km / t på 9,3 s.

den genomsnittliga konsumtionen av NX300h 2WD är 5,1 l / 100 km, motsvarigheten till 118 g / km CO2; medan versioner dragkraft till alla fyra hjulen beräknas placeras runt 0,2 l / 100 km.

Lexus NXDenna hybrid SUV Du kommer att ha fem utföranden. De två initialt, Corporate och Eco endast kombineras med framhjulsdrift; medan de tre bästa, Executive, Lyx och F Sport, kommer att göra uteslutande med allhjulsdrift, dvs de kommer att ha det extra motor på bakaxeln framdrivningssystem liknar RX450h.

lägsta pris, 38,300 euro, är det Eco, och med lättmetallfälgar 17", Lysdioder, autoretraibles ytterbackspeglar eller bizonal klimatreglering.

Nästa nivå, Företag, 40,200 euro, Det kommer att riktas specifikt till flottor och lägga till en display 8", USB-ingång för stereo, regnsensorer och ljus, backkamera eller kan ingå som ett alternativ webbläsare.

i Executive, som är nivån på vilken Lexus förväntar ökad efterfrågan och det kostar 46.700 euro; Det tillsätts till ovanstående läderklädsel, legering och 18", Xenon-strålkastare, Smart Entry system som gör onödig nyckeln för att komma åt eller induktion - för vev en trådlös laddare för mobiltelefoner. Här skulle vara alternativ webbläsare, styrning av marschfart radar och kan arbeta även i trafikstockningar eller parkeringssensorer.

F Sport, desto mer Racing

Lexus NXF Sport och presenterar en differentierad bild om andra NX300h tack, till exempel en särskild grill eller inredning, men även xenon för korta och långa, sportstolar klädda i en annan plats än den verkställande läder, hastighetskontroll och intelligent kryssning seriell eller adaptiv fjädring -AVS i terminologin liknar bil- bär Lexus IS, kunna variera både arbetsbuffertarna som fjädrar, samtidigt som den riktning mer direkt. Denna version presenterar också Prestations Spjäll, stötdämpare placerade mellan stängerna som förbinder de två koppar den främre upphängningen eller mellan de två bakhjulen stabiliserande -at marginal, som också har- och minska kroppsrörelser. den Lexus NX300h F Sport kommer att kosta 55,900 euro.

Ovanför dem att leverera utrustning endast kommer Lyx. För 64.500 euro dessa versioner åstadkomma vad ledningen när standarden Executive, en specifik läder, servoframsäten och uppvärmd, en head-up display för att komplettera instrumenteringen vid motorhuven bakom ratten, ett kamerasystem som ger en inblick 360 grader runt bilen även med en kamera på framsidan som vid korsningar, och webbläsaren ger 180º- mer sofistikerade. Även system kör hjälpmedel som adaptiva ljus eller som varnar för en oavsiktlig filbyte.

Den NX300h har också en sensor fordon i den döda vinkeln av våra fordon, till exempel.

Den nya Lexus SUV Den når eftergifter i slutet av oktober, även om de kan beställas. För att underlätta dem, kommer varumärket har vad som ser ut att vara en spektakulär virtuell verktyg verklighet utvecklat av Oculus Rift och roteras av säljare i slutet av denna månad. Din uppgift kommer inte bara att kunna visa de olika utrustning eller färdigt; men också simulera ett test i en stadsmiljö av fordonet.