Seat “Ateca mini”: den framtida Seat Ibiza härleda en annan SUV

sittplats

Han har inte gjort något mer än börja iscensättning av den nya sittplats Ateca, sannerligen med stor entusiasm bland fans och användare i vårt land, och den spanska varumärket genom sin President Luca de Meo, tillkännages en sekund framtida SUV av nedan den Ateca Seat.

Specifikt kommer den nya SUV utvecklas från framtiden Seat Ibiza, vilket kommer att anlända i 2017 och ett år senare skulle SUV. tekniskt Volkswagen grupp Han arbetar på en modulplattform härledd från MQB av sina modeller kompakt, men trimmas, som kommer att vara basen för stöd av alla urbana modeller som uppstår från korttids tyska gruppen, och inte några. Toca förnya sig Seat Ibiza, Volkswagen Polo och Skoda Fabia. Och alla av dem härleda respektive SUV-modeller. dessa framtida urbana SUV, rivaler Juke Nissan, Mazda CX-3, Renault Captur, Honda HR-V, Peugeot 2008 och många andra, kommer att tillverkas i Portugisiska växt av Palmela den Volkswagen grupp, där idag är gjorda av MPV Volkswagen Sharan och Seat Alhambra och coupé Volkswagen Scirocco.

Även läget koncept med T-kors bris Volkswagen och låt det vara din gissning SUV härledd från framtida Polo, den "mini Ateca" sittplats Det blir den första modellen av dessa tre framtid SUV kom ut på marknaden. Vi kommer att behöva gå ute i en karta över vårt land, namn städer som lämpar sig döpa den nya modellen sittplats.

Du kanske också är intresserad av:

Seat 20V20, Premium SUV Seat för framtiden

Alla nya SUV 2016

Ateca köra Seat