Jaguar XF Sportbrake 2017: premiär i sommar

Jaguar XF Sportbrake 2017 träffas i sommarJaguar XF Sportbrake 2017 träffas i sommarJaguar XF Sportbrake 2017 träffas i sommarJaguar XF Sportbrake 2017 träffas i sommar

Ganska ursprungliga form har Jaguar visat första förhandsvisning av vad som kommer den nya XF Sportbrake. med en skiss gjort på gräsmattan Center Court All England Lawn Tennis Club, symboliska plats där Deputes berömda Wimbledon tennisturnering, Det kan urskiljas från ovan Jaguar XF Sportbrake silhuett.

Ian Callum, Jaguar Design Director, Han har sett hur ritningen på gräset den nya XF Sportbrake profil. Callum analyserar estetik denna bil kaross familj: "XF Sportbrake har vi skapat en silhuett rör sig bakåt, även i fjärran, och ger bilen en känsla av fart och sportighet. Modellen kommer att innebära nya nivåer av funktionalitet till området utan att ge avkall dynamisk design och smidig hantering våra kunder förväntar sig".

den officiella invigningen av Jaguar XF Sportbrake 2017 kommer att äga rum i sommar. Just denna nya modell kommer att vara den officiella fordon av årets Wimbledon, som äger rum mellan 3 och 16 juli.

Jaguar XF Sportbrake 2017Jaguar XF Sportbrake 2017 styr

För några månader sedan, jaguar bekräftade att det skulle utveckla bekant kropp Sportbrake XF. Hittills har det inte publicerat någon officiell bild, men om vi kan illustrera i detta dokument en rekreation vår specialist Christian Schulte.

den sportlinjer och mer eleganta detaljer framträdande sprids utanför denna fordonstyp "STATIONSVAGN". Tekniskt sett förväntar antagandet av de flesta av de lösningar som redan släppts i de senaste versionerna av Jaguar, så att aluminium kommer att vara det viktigaste materialet i dess konstruktion. i mekanisk kapitel, den nya familjen av motorer kommer att driva Ingenium Jaguar XF Sportbrake, med Dieselmotorer av 163 och 180 hk som en starter och 2,0 turbomotor 240 hk som den minst kraftfulla. förväntar sig också mer markerade versioner av sport komponent, ledade i två R varianter och SVR (Den senare med en propeller som skulle kunna nå 550 hk).

Till skillnad från halvkombi, den Jaguar XF Sportbrake 2017 de förväntade mer praktiska lösningar inuti närvaro av en rullbar och borttagbar bricka bakom sätena och ett större antal förvaringsfack. Det förväntas att volymen av lastkapaciteten kan öka något (drygt 540 liter av saloon).