Kia Picanto 2015, förbättrad konstruktion och utrustning

Kia Picanto 2015Kia Picanto 2015Kia Picanto 2015Kia Picanto 2015

Den kommande Geneva Motor Show kommer att utgöra ramen presentation som kommer att göra sin officiella premiär förnyas Kia Picanto 2015. Huvuddragen i att uppdatera denna Urban Segment A i hans exteriör och interiör, samt olika utvecklingen i dess utrustning.

Utanför den Kia Picanto 2015 ser främre och bakre stötfångare förnyas. i frontarea, inte gå obemärkt förbi den grill stil 'tiger-näsa' (Eller 'tiger näsa') med mindre estetiska förändringar, medan det tillgängliga förrådet av legering innefattar en ny passager av 14 inches i diameter. För dem som vill utrusta din Picanto en sportigare look erbjuder Kia den Valfri Sport Pack du kan välja både tredörrars kropp och fem.

i inuti Kia Picanto 2015 den mest relevanta återfinns i en ny kromlister placeras runt instrumentpanelen och luftventiler. Som ett nytt element också slående designen som presenterar ljudsystemkonfiguration.

Om den tekniska och mekaniska, från Kia ser till att den nya Picanto har ett nytt bromssystem, under det att naturligt aspire bensinmotor 1,0 MPI (multi-point injection) trecylindrig 69 HP får små förbättringar som gör det möjligt att anpassa antipollution Euro 6-standarden.

Kia Picanto 2015Språnget i utrustning

modernare och kvalitet utrustning som mottager Kia Picanto 2015. Bland de olika system som finns, den sydkoreanska företaget erbjuder flera premium enheter, främst Rör navigationssystem med kamera parkeringshjälp och 7 tum (Finns i sista kvartalet 2015). När det gäller säkerhet, du kan också välja farthållare med hastighetsbegränsare.

En annan av kännetecknen för Kia Picanto 2015 ligger i dess flera anpassningsmöjligheter interiören med tillgången på flera förpackningar. Pack Sorty, till exempel, inkluderar svart syntetiskt läder och tyg i rödaktig nyans, medan dörrpanelerna är försedda med en glansig finish. Samtidigt Pack Pack Trendy känd för konstläder och tyg i svart färg med gula sömmar på sätena, ljusgul i instrumentbrädan och ratt ändknoppar. Beroende på valet av en eller annan förpackning, innerbelysning i den nedre zonen förändringar.

den Kia Picanto 2015 kommer att släppas i slutet av mars. Sann till handelspolitik den sydkoreanska företaget, kommer att innehålla en officiell garanti för 7 år eller 150.000 km.