Audi TT Sportback Concept, bryter mot reglerna

Audi TT Sportback ConceptAudi TT Sportback ConceptAudi TT Sportback ConceptAudi TT Sportback Concept

I bilvärlden är vi vana vid att se kontinuerligt hur regler och värderingar togs som traditionell paus. Vem skulle ha trott för några år sedan Porsche Diesel eller i en Mini med en kropp som inte var den ursprungliga tre dörrar? Nåja, det är Audi vill bryta med den etablerade modellen TT, en bil idrotts kall klart kända för sina versioner Coupe och Roadster och att inom en inte alltför avlägsen framtid vem vet, det kan erbjuda en mer mångsidig och rymlig variant. den ny prototyp Audi TT Sportback Concept Det kan vara utgångspunkten.

Paris Motor Show 2014 är en del av denna fantastiska presentation Audi TT Sportback Concept. den estetiska blinkningar Coupe och Roadster versionerna är kontinuerliga framifrån, sidor och bak, men ja, med egna uppgifter om femdörrars salonger. I det här fallet har Audi TT Concept Sportback en längd 4,47 m (29 cm TT Coupe), en bredd av 1,89 m (6 cm), en höjd av 1,38 m (Cm -3) och en hjulbas 2,63 m (12 cm). Med dessa variationer, säger Audi den TT Sportback Concept Det ger mycket mer utrymme och mångsidighet till de fyra åkande, som kan resa in fyra individuella säten.

Fortsätter med det inre, belyser den nya Audi TT Sportback Concept närvaron av nya interaktiva körning Audi systemet Virtual Cockpit, vilket reducerar antalet element som finns i kabinen. Ryggraden i systemet Audi Virtual Cockpit finns i en Multifunktions Display 12,3 tum snabb och intuitiv användning som du kan styra nästan alla funktioner i fordonet. För sin del den välbekanta MMI-systemet styrinformation, multimedia och underhållning lägger till en ny pekskärm med en liknande prestanda till en smartphone. Dessutom luftventiler lägga egna knappar VVS-system. ädla material som läder, aluminium och hög-kvalitetsinställningar 1/4 fullbordan av var och en av komponenterna är inte saknas i denna nya skapelse från Audi.

Power, styrka och dragkraft

prototypen Audi TT Sportback Concept Den innehåller de senaste mekaniska evolutioner som har genomgått fyrcylindrig motor 2,0 TFSI dubbelinsprutningssystem och turboladdaren överladdade. För konceptet att premiär i den franska huvudstaden, makt annonseras 400 hk ett maximalt vridmoment 45,88 mkg.

Ansvarig för att överföra all kraft till vägen i TT Sportback Concept är en S tronic automatiska dubbla kopplings sju växlar. en låg tyngdpunkt, en anmärkningsvärd ljushet (Audi inte det exakta vikt, men sade att denna prototyp har många aluminiumkomponenter i både chassit och kroppen) och bommar den erbjuder i termer av motor och drivsystem permanenta fyrhjulsdriften quattro De möjliggör en mer än anmärkningsvärd prestation, som anges i en acceleration av 0 till 100 km / t på 3,9 sekunder. Som för bränsleförbrukning och utsläpp, en genomsnittlig utgifter på 7,0 l / 100 km och utsläpp av 162 g / km CO2 annonseras.

teknik detaljer

Som är brukligt i alla prototyper, i fråga om Audi TT Sportback Concept den "tekniska gadget 'återfinns i dess dubbla belysningssystem som kombinerar omständigheterna körning fin stil Led Decon med laserteknik.

enligt Audi, ljusstrålen alstras av väg laserteknik: I varje strålkastare, en modul som innefattar fyra dioder skapar en kraftig ljusstråle som belyser flera hundra meter bort. Laserstrålen, som aktiveras från en hastighet av 60 km / t, kompletterar Led stråle, vilket resulterar direkt i ökad synlighet och säkerhet. Å andra sidan, identifierar en kamera andra fordon på och utanför strålen.

den upplyst den Audi TT Sportback Concept Den kompletteras med införlivandet av intermittent dynamisk i bakljusen teknik Led. De består av ett antal separata dioder sträcker ljusare från insidan till utsidan sekventiellt, vilket indikerar den riktning föraren kommer att ta.