Den nya Peugeot 208 Roland Garros, nu till försäljning

Den nya Peugeot 208 Roland Garros, nu till försäljning

Man måste gå tillbaka till 205 att minnas första gången använde namnet Peugeot Roland Garros i sitt modellprogram. Den här gången huvudpersonen är 208 och som vanligt verkar det som kommer att vara väl emot av kunderna.

den New Peugeot 208 Roland Garros Den kännetecknas av en specifik dekoration Det är bland annat, bland annat, färgspeglar målade lera, har också grillen Equalizer liknande den som användes i GT 208 och vid sidorna, och bak, den luce anagram Roland Garros.

För denna version finns det två färger De erbjuds i exteriör, Pearly white och Perla Nera. Inuti, Peugeot 208 Roland Garros Du kan skryta med en utrustning omfattande att den innehåller bl a Function De tror Mirror kompatibel med Android och Apple Car Auto-Play. Den har också en specifik termine; På detta sätt säkerhetsbälten, är bälgen i shifter och sömnad av platserna dekorerad med färgad lera, medan knoppen på växel är speciellt utformad. 208 Rolan Garros erbjuds uteslutande i femdörrars kropp och 1,2 bensinmotor 110 hk, även med 1,6 HDi 100 hk. Priset på 16.760 €.