Adam Opel S, klänning OPC

Adam Opel SAdam Opel SAdam Opel SAdam Opel S

i Paris Motor Show -Öppna för allmänheten mellan 4 och 14 oktober-kommer att bära hans bästa kostym för Adam Opel S, små städerna sport som tar luften utanför och innanför.

En första titt

Utanför Adam S vinster i aerodynamik tack vare mer aggressiva element på framsidan, sidan och baksidan av dess kropp. Det ser mycket av Abarth 500 och öppnar en konstruktion som kallas "nätverk & rulle'(Bilden), med tak och bakre spoiler i rött. Dessutom kan du välja mellan 10 olika exteriörfärger och fyra olika nyanser för taket.

Interiören är också föremål för anpassning, med upp till fyra platser att välja bland som är "Recaro Perfomance " klädd i 'Morrocana' eller läder 'Nappa' mer Racing- -alternativ. Den speciella uppsägning 'Red & Roll 'tillägger rött läder i slemhinnan i hjulet, knoppen på växelspaken och handbromsen.

Serien har några hjul 17 inches och valfritt, kan tillsättas den 18-tums storlek 225/35.

Adam Opel utrusta systemet S innefattar IntelliLink (Infotainment), kompatibel med de flesta smartphones på marknaden och dess mittkonsolen har en sju-tums pekskärm.

magic OPC

Under huven hittar vi en bensinmotor 1,4 Turbo Ecotec Det erbjuder utveckling 150 hk betydligt mer potent än atmosfärs av origin- och tjäna en trimning chassi och höljen bromsok OPC röda.

I Paris händelsen ska vi mars och vi vet det slutliga priset på den sportigaste versionen av Adam, som kommer att börja säljas i Spanien Mars 2015.