Delorean DMC-December 2017 kommer att ha nya motorn och mer makt

Delorean DMC-12 2017 nya motorn mer kraftfullDelorean DMC-12 2017 nya motorn mer kraftfullDelorean DMC-12 2017 nya motorn mer kraftfullDelorean DMC-12 2017 nya motorn mer kraftfull

Delorean DMC-12 kommer att återvända till produktionskedjor tack vare företaget Delorean, som vann rättigheterna efter konkurs tillverkaren i slutet av 80-talet. Ja, det kommer att lansera på marknaden mellan 300 och 350 enheter som kommer att ha ett beräknat pris på ca $ 100,000 (ca 88.000 euro).

DMC Det är i kontakt med flera leverantörer för att ersätta original bilkomponenter, såsom chassi, elsystem, motor, bromsar och däck, bland annat. Detta beror på att de vill förbättra saker som en gång inte fungerade så bra, till exempel vissa delar av chassit åldern dåligt och sprang sprickbildning. Konventionella 14-tums hjul ge vika för andra av mellan 17 och 18 inches och inredningen kommer att uppdateras, så att du inte behöver använda kassettband för att lyssna på musik. Många andra bitar som kommer att användas i dessa exklusiva enheter är på hyllorna av fartyget Deloren Motor Company, eftersom de köpte modell äganderätt.

Ändå kommer utsidan vara trogen Delorean DMC-12 original, eftersom de är skyldiga enligt amerikansk lag som har hamnat tillåter förverkligandet av dessa kopior och skulle inte vettigt inte så lyckat om inte säljs tillsammans med liknande utseende som vi ser i filmen serienTillbaka till framtiden'.

En viktig detalj är den nya motorn kommer att innehålla, även om de ännu inte har nått någon överenskommelse och söker leverantörer inom och utanför USA. Tanken är att ersätta den gamla bensinmotorn 150 hk 2.8, å andra sidan aspirerade V6 åtminstone dubbla den tidigare effekten. Det talas om mekaniska alternativ från 260 och 400 hk.

Du kan också vara intresserad

Delorean DMC-12 upprepas

Bil fiction du skulle köra

Film bilar dyrare i auktion

Oscar för filmerna Bil