Smart Fortwo och Forfour elektrisk ed priserna för Spanien

Nu på rea Smart Fortwo och Forfour elektriskaNu på rea Smart Fortwo och Forfour elektriskaNu på rea Smart Fortwo och Forfour elektriskaNu på rea Smart Fortwo och Forfour elektriska

Tack vare premiären av en ny plattform, Smart lanserar första elektriska varianten av sin Smart Forfour ed sin fyrsitsiga medborgare i mindre än 3,5 meter lång, med nollutsläpp och 155 kilometer från autonomi ladda. Inbyggd laddare är 4,6 kW och låta ladda till 80 procent i en tagning hem i sex timmar. en väggmålning laddare, vilket skulle minska denna period 3,5 timmar kommer också att ges.

Forfour Fortwo ed och elektrisk ed. Priserna för Spanien

priser

frisättning

Ed Fortwo coupe

23,302 €

juni 2017

Fortwo cabriolet ed

26,730 €

juli 2017

Smart Forfour ed

23,966 €

juni 2017

Att i huvudsak samma bil, är priset bara 650 euro högre än den Smart Fortwo ed där Smart Forfour bygger: på denna premie är "tillsatt" 62 centimeter hjulbas, de två extra dörrar och två extra säten, ingenting dyrt praktiska vunnit. Smart Forfour förlora en del agility Smart Fortwo ed, inte bara av storleken, även av vikt, vilket gör att homologe acceleration på 11,5 sekunder passerar Smart Fortwo ed till 12,7 sekunder av Smart Forfour . I Forfour ed autonomi ensam skulle jag ha förlorat 5 kilometer officiellt om Smart Fortwo ed.

Bland den nya utrustningen belyser den aktiva bromsassistent som har premiär den senaste generationen av Smart, baserat på radar. i Smart ed inte bara ger säkerhet utan också tjänar till att automatiskt justera retentionstid som tillhandahålls av den elektriska motorn när du lyfter på gasen, beroende på takten i trafiken. Med den får du lätt körning, men också optimera energiåtervinning från bromsning, vilket ökar den verkliga batterilivslängden.

Du kanske är intresserad:

Vilket märke säljer mer kraft i Spanien?

Eque dagen kunde inte röra udda registreringsskyltar i staden