VW Golf och Golf Variant, fullt ansluten

VW Golf och Golf Variant med Internet Car-NetVW Golf och Golf Variant med Internet Car-NetVW Golf och Golf Variant med Internet Car-NetVW Golf och Golf Variant med Internet Car-Net

versioner tre, femdörrars och vagn VW Golf Variant De kan förvärvas med multimediasystemet uppkoppling och navigering Car-Net. Denna enhet, som redan hade premiär i idrott GTI och GTD varianter kompatibel med de flesta smartphones på marknaden, mest relevanta funktioner läggs som den senaste informationen trafikförhållanden i realtid, såväl som en förbättring i termer av navigering och ruttplanering. När det gäller den senare spelar in program Google Earth och Google Street View (Med panoramavy över 360 grader i många gator i många städer).


tjänsten Car-Net VW Golf och Golf Variant också innehåller alternativet 'Intressepunkt' (Point of Interest), vilket gör det möjligt för förarna att snabbare och med mer uppdaterad information om det tillgång till rekommenderade platser.

Å andra sidan, vFamilje ersion Golf Variant passerar erbjudande progressiv servostyrning, ökande mångsidighet av denna variant. Vid låg hastighet och parkeringsmanövrer, behöver föraren bara 2,1 varv lås för att slutföra en parkeringsplats (i stället för 2,7 varv styr erbjöds som standard). För sin del, den här typen av progressiva management ger också fördelar när det gäller dynamik, eftersom i krökta delar av Golf Variant kommer att ha en mer direkt och omedelbar riktning.Slutligen Sports Pack versioner av VW R-Line Golf De räknas som stor teknisk nyhet i minskningen av chassit 15 mm. Estetiskt, denna förpackning R-Line erbjuder nu en mörkare toning (65 procent) för bakre sidorutorna och bakrutan.