De 10 mest efterlängtade 2014 bilar

De 10 mest efterlängtade 2014 bilarDe 10 mest efterlängtade 2014 bilarDe 10 mest efterlängtade 2014 bilarDe 10 mest efterlängtade 2014 bilar

Audi TTAudi TT

mer lätt, mer kraftfull, mer tekniska framsteg och flera estetiska resurser som påminner om den första generationen, är detta brev av den nya Audi TT, vars start marknadsföring på europeisk mark är planerad till juli. Bland dess tekniska lösningar, noteras för exempel LED-belysning Matrix premiär i Audi A8 eller den nya interiören Audi Virtual Cockpit, bra renoverade mekaniska versioner som lovar mer prestanda och effektivitet. Mer om den nya tredje generationens Audi TT.

BMW 2 Series Active TourerBMW 2 Series Active Tourer

Det är första minibuss BMW, hänvisar vi till nya BMW 2 Series Active Tourer, mycket intressant bil för det utbud av den bayerska företag vars ankomst på marknaden är planerad till september. Under BMW kommer serie 2 Aktiv Tourer också vara den första framhjulsdriften i dess historia och kommer att markera den officiella starten av premiären av trecylindriga motorer bensin. Mer om BMW 2 Series Active Tourer.

Cactus Citroën C4Cactus Citroën C4

den New Citroen C4 Cactus är den nya SUV Franskt märke, en mycket speciell bil för den spanska industrin, eftersom det kommer att tillverkas exklusivt på fabriken PSA Villaverde Alto (Madrid). Tillgängligheten på återförsäljare är planerad till juni och meddelade priser med statligt stöd Pive Plan 5 och varumärket inklusive rabatt utgår från 14.750 euro. Mer om Citroen C4 Cactus.

Ferrari California TFerrari California Turbo

den ny generation av Ferrari California markerar en milstolpe i den moderna historien av undertecknandet av Cavallino, förutsatt returtecken Maranello turboteknik i sina gatu sport, följer i fotspåren av den ikoniska 288 GTO och F40 och mindre kända 328 GTB / GTS Turbo. I stället för över atmosfär mekaniska V8 4,3, konvertibla nu använder en 3,9 turboladdad V8-motor mer kraftfull än katapult honom till 560 hk. Mer om Ferrari California Turbo.

Ford Mondeo FusionFord Mondeo

den ny generation Ford Mondeo Slutligen han kommer att avsluta sin iscensättning på den europeiska marknaden. Hans ankomst är planerad till oktober och ur estetisk synvinkel kommer att ha många likheter med Fusion säljs i USA. Den nya upplagan av denna sedan kommer att byggas i Almussafes (Valencia). Den nya Mondeo ska vara den halv salong kan lyfta föraren ler lover dynamik. Den kompletta erbjudande inom säkerhet och drivande hjälpmedel kommer också att vara en annan av hans toppnoter, samt införlivandet av effektivare motorer, både diesel och bensin känd teknik EcoBoost. Mer om den nya Ford Mondeo.

jeep Gadejeep Gade

Designad i USA och tillverkas i Italien, jeep förenar två filosofier i sin nya modell: Renegade, ny SUV liten märke som det försök som gjorts hål i en ständigt växande segment. Din insats syftar till att nå en ung publik Robust och attraktiv design, med en kompakta mått (4,23 meter lång) off-road egenskaper som ingen mellan konkurrens och den första nio-växlad automatisk växellåda i segmentet. ankomsten av jeep Gade Det är planerad till september. Mer om Jeep Renegade

Smart ForTwo ForFourSmart fortwo / ForFour

Allt klart för tredje generationens Smart ForTwo och Smart avkastning ForFour. Fruit of the avtal för några år sedan och Renault-Nissan och Daimler-gruppen, nya Smart ForTwo, Smart Forfour och den nyligen introducerade Twingo har utvecklats tillsammans, så att de dela data hanteras enligt AUTOPISTA tills 70 procent av komponenterna. Men när kommer det att vara till salu? Nästa höst. Mer om nya Smart ForTwo och ForFour Smart.

Nissan compactNissan compact

Nissan kommer att återvända till C kompakta segmentet med ett fordon ska tillverkas i Zona Franca Barcelona. Tiida kommer inte att kallas eller inte Almera, har många element med Renault Megane och början av kommersialisering beräknas falla 2014. Mer om den nya Nissan kompakt.

peugeot 108peugeot 108

den peugeot 108 det nya fordonet är hundra procent urban signatur lejon kommer att ta över platsen för den tidigare 107. Det kommer att finnas tillgänglig med tre kroppstyper -Tre dörrar, fem dörrar och den exempellösa 108 Cabrio- och en mängd alternativ för att anpassa exteriör och interiör. I dess mekaniska intervall, tre-cylindriga motorer 68 och 82 CV. Kom ihåg att resultatet av avtalet mellan PSA och Toyota, denna nya 108 Det kommer också att dela plattform med nya Citroen C1 och Toyota Aygo. Mer om Peugeot 108.

VW Passat 2014Volkswagen Passat

skillnad Golf VII, det meddelade att nya VW Passat Det kommer att skilja tydligare från den tidigare generationen. Tillverkad av ett kors modulär konstruktion, den här bilen (som saloon version) växa inte bara längs, men också att bredd, ökar också hjulbasen med nästan nio centimeter. Lanseringen är planerad till slutet av året, men innan vi ser det i sin officiella premiär på Paris Motor Show tidigt oktober. Mer om den nya Passat.