Tramontana XTR den spanska extrem version

Tramontana XTR den spanska extrem version

Från skaparna av Tramontana R, 720 hk, kommer den nya Tramontana XTR. En modell utrustad med en motor V12 5,5-liters twin-turbo som kommer att överträffa sin föregångare vid makten, särskilt kommer att innehålla 888 CV. Den spanska bil med en propeller Mercedes ursprung, kommer att kosta ungefär 500.000 euro.

För den nya versionen tillkännage en vikt mindre än 1.300 kg den tidigare. Och 344 km / t och accelerationen från 0 till 100 km / t på 3,6 sekunder Tramontana R kommer att förbättras, särskilt om vi betraktar som kommer att ha 168 hk mer.

Hans anmärkningsvärd utveckling har uppnåtts tack vare innovationer i chassit och en låda mycket snabbare, plus mycket mer radikala aerodynamiska förändringar som söker maximal prestanda till varje pris förändringar.

Den Tramontana XTR har också ny När det gäller elektronisk hantering, kolvarna och inställning av fjädring, den senare, laddade med att slå bilen till marken som behövs.

den exteriör det Till skillnad från resten Tramontana familjen, särskilt på framsidan, med den stora förändringen i den optiska och en klart mer aerodynamiska spoilers.

För nu har varumärket endast visas på sin webbplats, men kommer snart att göra sin officiella presentation -Den Paris Motor Show det kan vara en plats helst under de kommande månaderna.

En supercar spanska hantverk som hade så långt du har kommit en ny konkurrent att ta till vapen.

forum