Ateca Seat: pris, 18.000 euro Hur länge?

Ateca Seat: pris, 18.000 euro Hur länge?

Ateca Seat kom ut på marknaden, definitivt i sommar: I synnerhet, är det juli som kommer att tillkännage sitt välkomna på vägen. Tre månader tidigare, i april som vi kan leda och ge information och tekniska specifikationer Spanska först SUV varumärke att vi redan kunde klättra, dock utan att starta under sin sista presentation över hela världen i Barcelona. Jo, när det finns fortfarande fem månader till dess kommersiella release, och Vi kan också komma på ett utropspris på marknaden: marknadsföring startar från 18.000 euro, främjande och Pive planen ingår. Så vi har kunnat gå vidare och ansvarig för varumärket.

de samma källor konsult Vi förutspår därför en mycket konkurrenskraftigt pris för Ateca Seat. Specifikt går djupare, hastigheten är planerad att börja från 20.000 euro i Tillgång till SUV version att lägga utvecklingen de vanliga marknaden, förnedra det slutliga pris på cirka 2000 euro. Känt faktum att första är frågan nu ...hur det kommer att vara placerad mot stark konkurrens väntar på som idag redan är segmentet med ökad försäljning i Europa? Låt oss göra en snabb genomgång.

Seat priser Ateca mot rivaler

med 4.36 meter lång, verkligen slå sin stora rival att vara allsmäktig Nissan Qashqai. Japanska SUV, obestridda kategori ledare, idag officiellt en del i sin bensin version 1.2 DIG-T tillgång 115 hk 4x2 Visia av drygt 21.000 euro, rabatt varumärke ingår. Till detta klart skulle subtrahera Pive Plan och finansieringserbjudanden som vi kunde hitta på marknaden för cirka 19.000 euro. Kom ihåg att Gå till Seat Ateca åtföljas, för första gången i en SUV i sin klass, med endast bensinmotorer 3 cylindrar: Specifikt en 1,0 TSI 112 hk som förutsäger mycket låg förbrukning: från 5,3 l / 100 km. Finishen, som vanligt, kommer att vara referens och kommer att anlända i Framhjulsdrift.

Seat Ateca, du ser, kommer att ha en startpunkt pris kampanjer verkligen mycket konkurrenskraftiga, ett faktum som förstärks om vi fortsätter att gå över sina främsta rivaler ... vissa till och med lägre än de priser Nissan Qashqai. Detta gäller också helt nya Kia Sportage. Bara kom ut på marknaden och, 1,6 GDI bensinmotor (Ja atmosfär) 132 hk, 4x2 och Basic, av 19.900 euro, addera att Pive och andra rabatter, meddelar Också börjar runt 18.000 euro. Också liknande den nya Hyundai Tucson fall med samma motor 1,6 GDI fullföljande Essence, du har sett annonseras på tv nuförtiden även från 18.900 euro: Det omfattar alla utvecklingen nämns, samt underhåll och finansieringsplan.

Inredning Ateca SeatKadjar Renault, under tiden, meddelas Motorn 1,2 TCe 130 hk (Samma block av Nissan Qashqai) och slutade ett liv Energi priset på 19,850 euro, med marknadsföring ingår. Pris, därför att andra planer skulle också kunna placeras i närheten av 18.000 euro. Dyrare, som alltid, kommer att bli den nya Volkswagen Tiguan generationsväxling som har premiär i maj nästa år. Men nu har det inte tillkännagivit priset på sina versioner av tillgång som kommer senare (1,4 TSI bensin och 1,6 TDI 115 hk Diesel), utgångspriset på cirka 29.500 euro 2.0 TDI 150 hk . I vilket fall som helst, citerar vi källor konsult också en prisskillnad kommer att vara i cirka 3000 euro.

Förväntningen genereras fram till idag den nya Seat Ateca inte försvinner, så när det är dags lanseringen, eftersom deras priser kommer att vara mycket konkurrenskraftig med tävlingen. Den spanska SUV kommer också att ha en mycket bra placering i rymden, livability och bål, en mycket god upplevd kvalitet som vi har kunnat röra och känna under sin officiella presentationen och omfattande sortiment. denna version 1,0 TSI kommer att följa en annan bensin Top 1,4 TSI 150 hk med cylinder deaktivering, medan det kommer att finnas en Diesel 1,6 TDI 115 hk, plus en 2,0 TDI ovikta i 150 och 190 hk. Naturligtvis kommer det att finnas versioner 4x2 och 4x4 och även avsluta Reference, Style, Connect, FR och xcellence nivåer.

Du kanske också är intresserad av:

Seat Ateca, vad tror du borgmästare i Ateca?

Ateca Seat: så ser din designer

Kommer det Ateca Seat Cupra?